to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:51 | 21.05.2021

Πολιτική

Χ. Γιαννούλης: Ο νόμος για τη συνεπιμέλεια θα πολλαπλασιάσει τα προβλήματα

«Είναι ανεπίτρεπτο η Βουλή μαζί με τα πανεπιστήμια να υπολειτουργούν, την ώρα που έχουν ανοίξει σχεδόν τα πάντα. Είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης για να μπορεί να περνά νομοσχέδια χωρίς αντιδράσεις»


"Στο θέμα της συνεπιμέλειας εξοργίζει η συμπλεγματική εμμονή της κυβέρνησης σε ένα νομοσχέδιο το οποίο επικρίθηκε με σφοδρότητα όχι μόνο από σύσσωμη την αντιπολίτευση αλλά και από βουλευτές της. Ο νόμος αυτός είναι βέβαιο ότι θα πολλαπλασιάσει τα προβλήματα". Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης "Στο Κόκκινο".

"Είναι ανεπίτρεπτο η Βουλή μαζί με τα πανεπιστήμια να υπολειτουργούν,  την ώρα που έχουν ανοίξει σχεδόν τα πάντα.  Είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης  για να μπορεί να περνά νομοσχέδια χωρίς αντιδράσεις

Εντείνονται οι πιέσεις από διεθνείς οργανώσεις και προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς να μην προχωρήσει το έγκλημα με την απόσπαση των αρχαίων από το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό.

Θα περίμενε κανείς από τον Πρωθυπουργό να είχε την ευαισθησία να συζητήσει και να ακούσει φορείς και ειδικούς επιστήμονες που αντιδρούν στην απόσπαση, για να καταλάβει γιατί είναι τόσο έντονα φορτισμένες  οι εκκλήσεις τους.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση προσπάθησε με μία τελετή εγκαινίων στο Αεροδρόμιο Μακεδονία να σφετεριστεί έργα που δρομολογήθηκαν πριν το 2019 και στην προκειμένη περίπτωση να οικειοποιηθεί επικοινωνιακά ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε εκ ολοκλήρου από μια ιδιωτική εταιρεία.

Δυστυχώς σε αντίθεση με όλα τα σύγχρονα διεθνή αεροδρόμια, το αεροδρόμιο Μακεδονία δεν θα διαθέτει φυσούνες, για τη διευκόλυνση της επιβίβασης και αποβίβασης, ιδιαίτερα ανθρώπων με κινητικά προβλήματα". 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)