to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:00 | 23.06.2023

Κοινωνία

Γυναικοκτονία στην Κω: Συμπληρωματική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο - Παραιτήθηκε ο συνήγορός του

Την προσεχή Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω - Συνολικά τον 32χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και του βιασμού - Παραιτήθηκε ο συνήγορος του κατηγορούμενου μετά την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του 32χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό


Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Κω. Χθές, Πέμπτη, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές αναφορικά με την υπόθεση. Σημειώνεται πως ο 32χρονος κρίθηκε την Τετάρτη προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος

Παραιτήθηκε επίσης, ο συνήγορος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω, Ζαφείρης Δρόσος που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο μετά την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του 32χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 27χρονης.

Την προσεχή Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω. Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από το δικαστήριο ορίστηκε η κ. Αθηνά Φουντωτού. Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου. Συνολικά τον 32χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και του βιασμού.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)