to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Γέρνουν ως κυβέρνηση

Δεν είναι μόνο τα υποβρύχια που γέρνουν... Ολάκερη η κυβέρνηση έχει πάρει κλίση και μπάζει νερά.


Η κυβέρνηση του λύ-σσαξες στόρι, με το οποίο διεκδικεί βραβείο καλύτερου σεναρίου επιστημονικής (αχαλίνωτης) φαντασίας, σαν τον πνιγμένο, προσπαθεί να κρατηθεί από τα μαλλιά της (και τα κουβάρια της).

Από κυβέρνηση στήριξης των μνημονίων και των δανειστών, έγινε και κυβέρνηση συγκάλυψης Βενιζέλου και τρέχει και δεν φτάνει!

___________

Με τούτα και με τ' άλλα, προσπαθεί να στηριχτεί στις γνωστές πλέον "μονταζιέρες" και τα ψεύδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Με αρωγό φυσικά τα μέσα της διαπλοκής. Τα "Νέα" πρωτοστατούν στο... πηλοφόρι της παραπληροφόρησης. Χτες είχαν πρωτοσέλιδο την υποτιθέμενη αριστερή παραφωνία της κας Τσίμερ, διότι σε μια κλειστή σύσκεψη με στελέχη της κυβέρνησης, υπερασπίστηκε δήθεν την άποψη ότι πρέπει οι έλληνες να εκπληρώσουμε τα προαπαιτούμενα του μνημονίου και να μη ζητάμε κούρεμα του χρέους. 

___________

Στη συνέχεια η -κατά τα λεγόμενα στελεχών και "παπαγαλακίων"- κραταιά κυβέρνηση (πάλι σύμφωνα με τα "Νέα") κάνει ένα βήμα πίσω για την ένταξη ομόφυλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης, μετά τις αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ... Μη σας πω ότι φοβήθηκαν να μην του αφορίσει ο Σεραφείμ Πειραιώς και πάσης Τεχεράνης!

___________

Το καλύτερο όμως σας το φύλαγα για το τέλος...

Θυμάστε που τα παλικάρια του κυρίου Δένδια, του "Προστασίας" του Πολίτη, είχαν εισβάλει σε δομές αλληλεγγύης, στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού και τους «Γιατρούς του Κόσμου», ψάχνοντας... ναρκωτικά;

Ε, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά! Και ο υπουργός Δένδιας υποστήριξε ότι η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από επώνυμη καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και έδωσε εξηγήσεις.

Τα "γαλάζια" παιδιά του Βορρά, λοιπόν, αγνοώντας την πολιτική της κυβέρνησης ενάντια στις δομές αλληλεγγύης, έστειλαν αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και επισκέφθηκαν το πολυϊατρείο της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη για να παραδώσει ποσότητα φαρμάκων και εμβολίων που συγκεντρώθηκε υπέρ της οργάνωσης, με τη συμβολή μελών της Ν.Δ. και τη συνδρομή ιδιωτών.

Ρε παιδιά, συνεννοηθείτε γιατί μας μπερδεύετε!

Ελπίζουμε τα παραδοθέντα να ελέγχθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών πριν προσφερθούν...

Και από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, βεβαίως βεβαίως, ώστε να μην ανήκουν στα διαφημιζόμενα από το "Κόκκινο" σκευάσματα....

 
___________
 
 

Μια εύλογη απορία...

Τα "γαλάζια" παιδιά πέρα από τη συνδρομή στους «Γιατρούς του Κόσμου», έβαλαν... χέρι στην κυβέρνησή τους για τη διάλυση της δημόσιας υγείας, ή... Μύυυυυυυυυυκονος;

Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι, που λέει και μια παλιά αντιμνημονιακή παροιμία...

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)