to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:46 | 15.03.2018

Πολιτική

Γ. Κυρίτσης: Όποιος αισθάνεται οπαδός, να αφήσει την πολιτική και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο (βίντεο)

Τι τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και τον Ιβάν Σαββίδη


Ο Γ. Κυρίτσης, μιλώντας την Πέμπτη σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ τόνισε ότι όποιος από τον χώρο της πολιτικής αισθάνεται «οπαδός», καλό είναι να αφήσει την πολιτική και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Σχολιάζοντας δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλου, περί «φιλικών σχέσεων της κυβέρνησης με την κυβέρνηση», ο Γ. Κυρίτσης υπενθύμισε ότι την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά ο κ. Σαββίδης είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα ενώ είχε αναπτύξει και μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα (ΠΑΣΟΚ, ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Παλλάς κ.λπ.).

«Όλοι οι επιχειρηματίες, όπως είπε και ο κ. Παπαχριστόπουλος, επιχειρούν να εμφανιστούν φιλικοί με κάθε κυβέρνηση», ανάφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση κατάργησε τον ειδικό αθλητικό δικαστή και τα ζητήματα που έχουν σχέση με τον αθλητισμό οδηγούνται στην τακτική δικαιοσύνη και έχει «βάλει» το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία φάση εξυγίανσης αποδεικνύοντας ότι έχει την ανάλογη πολιτική βούληση. Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση δεν φοβήθηκε το πολιτικό κόστος από την απόφαση για διακοπή επ' αόριστον του πρωταθλήματος. 

«Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Σαββίδη, ούτε κάποια ιδεολογικοπολιτική συνάφεια», επανέλαβε ο Γ. Κυρίτσης τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη κίνηση που να ευνοεί τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Aναφορικά με το «πολύ σοβαρό ζήτημα» των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, ο Γ. Κυρίτσης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μην πολιτικοποιήσει το θέμα, μπαίνοντας σε λογική ανταλλαγμάτων. «Το θέμα πρέπει να μείνει περιορισμένο ώστε να υπάρξει τοπική επίλυση στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)