to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:29 | 14.10.2014

Πολιτική

Γ. Καλαντζής: Αργυρώνητοι του ΣΥΡΙΖΑ όσοι δεν ψηφίσουν ΠτΔ

Τα βέλη του προς τους βουλευτές που δε θα ψηφίσουν για ΠτΔ έστρεψε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής.



Συγκεκριμένα δήλωσε απερίφραστα πως όσοι βουλευτές σκοπεύουν να ψηφίσουν κατά βούληση έχουν δεχτεί χρηματισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύοντας το... δημοκρατικό προφίλ της κυβέρνησης.

«Εγώ θα πω κάτι και κρατήστε το. Και απευθύνομαι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και προς τους βουλευτές τόσο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όσο τους Ανεξάρτητους, όσο και προς τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ότι αν ψηφίσουν με τη λογική την οποία κατέθεσε ο κ. Σκουρλέτης, αν δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρα αργυρώνητοι από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρο. Οποιος δεν ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και είπα από ποιους χώρους, και συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι αργυρώνητος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Τα έχει πάρει, εντός εισαγωγικών, από τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά...» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του παρέμβαση (Real).

Ερωτηθείς δε για την πόλωση που δημιουργείται μεταξύ Κυβέρνησης καιι αντιπολίτευσης για το θέμα της προεδρικής εκλογής ανέφερε , μεταξύ άλλων: «Για να είμαι αντικειμενικός, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, όλα αυτά ξεκίνησαν με πρωτοβουλίες και με χειρισμούς και με εκφράσεις και με τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. αναγκάστηκε να απαντήσει. Δεν ήταν η Ν.Δ. όταν ο κ. Δραγασάκης μέσα στη Βουλή, παρουσία όλων και χωρίς να πει ονόματα, είπε ότι υπάρχουν επιχειρηματίες τους οποίους εξυπηρετεί η Ν.Δ. και η κυβέρνηση. Δεν ήταν η Ν.Δ. αυτή η οποία υποχρέωσε τον κ. Σκουρλέτη να πει ότι υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι θα δώσουν λεφτά για να αγοράσουν συνειδήσεις και βουλευτές για να ψηφίσουν την εκλογή Προέδρου. Αρα λοιπόν μην ρίχνουμε επί δικαίων και αδίκων».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)