to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:57 | 02.06.2019

Πολιτική

Γ. Αμανατίδης: Θετική ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για διασφάλιση και διεύρυνση των κατακτήσεων

«Όλα τα γεγονότα μπορούν να έχουν πολλές αναγνώσεις» δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής στο ραδιόφωνο «Πρώτο Θέμα».


«Με αυτή την έννοια, η μία ανάγνωση είναι ότι βοηθάει τη ΝΔ, η άλλη ότι μπορεί να πάρει το ΚΙΝΑΛ ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαιναν εκεί λόγω του κ. Βενιζέλου. Η δική μου ανάγνωση είναι ότι τώρα ακόμη περισσότερο πρέπει να στηρίξει ο προοδευτικός  κόσμος  τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συνεχιστεί η προοδευτική πορεία της χώρας με συνεργασία» τόνισε.


«Η κύρια αντίθεση αυτή τη στιγμή είναι απέναντι σε δύο πολιτικές και πρέπει να απαντήσουν  οι  πολίτες με θετική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλουν να διασφαλιστούν και να διευρυνθούν οι κατακτήσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια, λέγοντας ότι «έχουμε πάρει το μήνυμα των ευρωεκλογών».

«Στις εθνικές εκλογές θα αντιπαρατεθούν δύο κυρίως προγράμματα για την επόμενη μέρα» εξήγησε, ενώ στα λάθη που έγιναν από την κυβέρνηση επεσήμανε πως «σημαντικότερο ήταν ότι δεν επικοινωνήθηκαν στον κόσμο τα όσα έγιναν, όπως για παράδειγμα η ρύθμιση του χρέους».

«Τα μέτρα που λήφθηκαν κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόλις 5,5 δισεκατομμύρια, ενώ το μεσοπρόθεσμο της ΝΔ ήταν 60» σημείωσε, ενώ «είχαν συμφωνηθεί πλεονάσματα της τάξης του 4,5%».

«Εμείς βγήκαμε καθαρά από την επιτροπεία και αμέσως πήραμε θετικά μέτρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα σε αριθμούς» τόνισε.

«Μειώσαμε το ΦΠΑ, θεσπίσαμε την 13η σύνταξη και βγήκαμε στις αγορές, έχουμε θετική πορεία της οικονομίας και πιστεύω πως υπάρχει πυκνός και επαρκής πολιτικός χρόνος μέχρι τις εκλογές για να γίνουν κατανοητά όλα αυτά και να αναστραφεί το κλίμα» κατέληξε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)