to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:31 | 13.11.2023

Κοινωνία

Φρίκη από 554 βίντεο κακοποίησης - Έβαζε παιδιά να κακοποιούν το ένα το άλλο σε live μετάδοση

Και την πιο διεστραμμένη φαντασία ξεπερνά η δράση 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος μετέδιδε ζωντανά στο διαδικτυακό του κανάλι την κακοποίηση ενός 21χρονου κοριτσιού και ενός 25χρονου άντρα και οι δύο με νοητική στέρηση.


Κι όλα αυτά τα παρακολουθούσαν, πληρώνοντας αδρά, αρρωστημένοι συνδρομητές. Έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν.

Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Άλλες φορές τους υποχρέωνε σε σεξουαλικές πράξεις.

Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Βάζοντας ακόμη και το κεφάλι του νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στο χώρο ξεσπούσαν σε γέλια.

Και όλα αυτά τα ασύλληπτα με άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και χιλιάδες συνδρομητές ανάμεσά τους και ανήλικοι.

Συνελήφθη ο 42χρονος

Ο 42χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετά από ανώνυμη καταγγελία στις αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Οι κτηνώδεις πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως ο 42χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, επ' αυτοφόρω στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση.

Με πληροφορίες από megatv.gr, ethnos.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)