to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:38 | 05.10.2020

Πολιτική

Φωτογραφίες από καταλήψεις τεσσάρων διαφορετικών ετών πόσταρε για τωρινές ο Άδωνης

Την προπαγάνδα του ΑΠΕ ζήλεψε ο Άδωνης Γεωργιάδης και είπε να παραπληροφορήσει και αυτός με τη σειρά του τον κόσμο που τον ακολουθεί στα social media, δημοσιεύοντας ως τωρινές τέσσερις παλαιότερες φωτογραφίες με σχολεία που έχουν υποστεί φθορές μετά από κατάληψη.


Ο γαλάζιος υπουργός μάλιστα, δεν αρκέστηκε σε φωτογραφίες μίας χρονιάς, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί κάπως τουλάχιστον, ότι μπερδεύτηκε ας πούμε... Αλλά, επέλεξε τέσσερις φωτογραφίες, από το 2007, το 2017, το 2019 και το 2020 (Φεβρουάριο) προκειμένου να κάνει την προπαγάνδα του ενάντια στους μαθητές και τις καταλήψεις.

Ακόμα όμως και αν ισχυριστεί ότι ήθελε να δείξει τι συμβαίνει γενικά μετά από μία κατάληψη, θα είναι μια φτηνή δικαιολογία αφού έχει ξεκάθαρη πρόθεση να παραπληροφορήσει.

Το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη

Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news, διαμαρτύρεται

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μάλλον, έχει χάσει την ψυχραιμία του για λόγους που εκείνος μόνο γνωρίζει.  Έτσι επιτίθεται στο avgi.gr με αφορμή τα fake news που διαδίδει, για να στηρίξει τη μανιασμένη προπαγάνδα του κατά των αγωνιζόμενων μαθητών.

Με νέα ανάρτησή του και κάνοντας retweet το δημοσίευμα του avgi.gr προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και μάλιστα μας χαρακτηρίζει και «αστείους».

«Οι άνθρωποι είναι αστείοι! Εδώ και μέρες σε όλες μου τις συνεντεύξεις ο βασικός μου ισχυρισμός είναι ότι οι καταλήψεις δεν σχετίζονται με τον ιό αλλά Διαχρονικά εκφράζουν τον χαβαλέ. Εξού και οι διαφορετικής χρονολογίας φωτό. Τα ίδια πάντα!»

Oι φωτογραφίες κατά την πρώτη δημοσίευσή τους:

Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου 2007

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2019

Δημοσίευση 11 Φευβρουαρίου 2020

Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)