to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:43 | 14.12.2016

πηγή: stokokkino.gr

Αθλητισμός

Football league: Συμφωνίες με Stoiximan και ΕΡΤ λίγο πριν την... πτώχευση

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το πρωτάθλημα της Football League κυρίως λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, φτάνει στο τέλος του. Εστω και την ύστατη ώρα, φαίνεται πως οι προσπάθειες εξεύρεσης πόρων μέσω χορηγών και τηλεοπτικών, από παράγοντες αλλά και την πολιτεία, φαίνεται πως έπιασαν τόπο…


Επιμέλεια: Αλέκα Ζουμή

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επιτευχθεί συμφωνία της τάξης των 400.000 ευρώ με την εταιρία Stoiximan, αλλά και με την δημόσια τηλεόραση, με το ποσό να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ. Στην περίπτωση της ΕΡΤ μια καταρχήν συμφωνία προβλέπει διαφημιστικό χρόνο και την μετάδοση τουλάχιστον δύο αγώνων την εβδομάδα.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (16/12), ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το θέμα του προέδρου, μια θέση που παραμένει κενή, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Σφακιανάκη.

Ωστόσο, φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο να αναλαμβάνει την συγκεκριμένη θέση δεν επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει κάποια τέτοια επίσημη πρόταση στον κ. Νικόλτσιο, ο οποίος έχει ασχοληθεί στο παρελθόν εξωδιοικητικά με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο, όσον αφορά πάντα την ομάδα των Σερρών. 

Θυμίζουμε πως μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα μέλη της μικρής λίγκας εξέταζαν μέχρι και το ενδεχόμενο κήρυξης πτώχευσης της Football League λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι της Λίγκας παραμένουν απλήρωτοι για τουλάχιστον τρεις μήνες, ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές πολλών ομάδων, με τον κίνδυνο αποχώρησης κάποιων εξ αυτών από το πρωτάθλημα να παραμένει ορατός. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)