to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:17 | 23.04.2014

Αθλητισμός

Ευρωλίγκα: Για την ισοφάριση απόψε οι «αιώνιοι» με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

Tέταρτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας του μπάσκετ


Για την ισοφάριση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Μιλάνου σε πέμπτο αγώνα θα παίξουν απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Novasports 2) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:30, Δ.Τ), αντίστοιχα.

Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» η αυτοπεποίθηση πλεονάζει μετά τη νίκη της Δευτέρας, η οποία άλλαξε άρδην την ψυχολογία. Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν τόσο καλή και η ομάδα είχε τέτοια διάρκεια απόδοσης, ώστε άπαντες στο πειραϊκό συγκρότημα εκτιμούν ότι με παραπλήσια στάνταρ απόδοσης η ισοφάριση της σειράς σε 2-2 θα είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Πέτγουεϊ αλλά κατά πιθανότητα όχι τον Περπέρογλου, ενώ η Ρεάλ που δεν περίμενε τέτοια αντίδραση είναι βέβαιο ότι θα ανασυνταχθεί και θα είναι πολύ πιο επικίνδυνη απόψε.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, βρίσκεται σε παρεμφερή κατάσταση. Όπως ο «αιώνιος» αντίπαλός τους, οι «πράσινοι» απέδειξαν ότι οι δύο κορυφαίοι ελληνικοί σύλλογοι παραμένουν στην ελίτ της Ευρώπης και πως ανίκητες ομάδες γι΄ αυτούς δεν υπάρχουν, αντίθετα μάλιστα οι άλλοι θα πρέπει να φοβούνται αυτούς.

Οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη θέλουν να φτάσουν στο 2-2 για να ξαναταξιδέψουν στη Μόσχα και να προσπαθήσουν για μια επική ανατροπή απέναντι στο συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα.

Για να το πράξουν θα βασιστούν στην εξαιρετική άμυνά τους, που δύο ημέρες πριν οδήγησε την «αρκούδα» στη χαμηλότερη παραγωγικά φετινή βραδιά της (59 πόντοι), προσπαθώντας ταυτόχρονα να κάνουν λιγότερα λάθη και να περιορίσουν τον θανάσιμο κίνδυνο που λέγεται Σόνι Γουίμς.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)