to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:17 | 06.09.2023

Πολιτική

Μετά την απάνθρωπη δήλωση, ο Βαρβιτσιώτης θυμήθηκε να διατάξει ΕΔΕ για το έγκλημα στο Blue Horizon (βίντεο)

Αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού για την αποτρόπαια δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά - ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης την απάνθρωπη δήλωση Βαρβιτσιώτη που εξισώνει το θύμα με τους θύτες»


Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έπειτα από τις κατάπτυστες δηλώσεις του (βλέπε παρακάτω), κατά τις οποίες εξίσωσε τον θάνατο του Αντώνη με τους θύτες του αλλά και την επιμονή του να ισχυρίζεται στα κανάλια ότι το λιμενικό ήταν στο σημείο της τραγωδίας, διέταξε ΕΔΕ.

Ο λαλίστατος σήμερα Μ. Βαρβιτσιώτης, μετά την κατακραυγή ναυτεργατών και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε στην εξής ανάρτηση: «Διέταξα τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού».

«Θρηνούμε το θάνατο ενός ανθρώπου, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των ανθρώπων που πήγαν για το μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για φόνο»: αυτό βρήκε να πει νωρίτερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (OPEN, 6/9/23), βάζοντας στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύμα, αναφερόμενος σε ένα οφθαλμοφανέστατο έγκλημα με θύμα τον Αντώνη Καρυώτη ο οποίος σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον έσπρωξαν βίαια στη θάλασσα...

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση.

«Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνοντας το θύμα με τους θύτες αυτής της βαρβαρότητας.

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και να τον σκοτώσεις», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί στα λεγόμενά της.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)