to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:34 | 31.08.2016

Πολιτική

Ερμ. Κυπριανίδου: Η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο Καισαριανής ικανοποιεί μια χρόνια διεκδίκηση των πολιτών

Μια σειρά από πρόσφατες αποφάσεις και κινήσεις που αφορούν κρίσιμα μέτωπα και ικανοποιούν χρόνιες διεκδικήσεις των πολιτών στα θέματα της ποιότητας ζωής και της οικονομικής ανάπτυξης στην ευρύτερη μητροπολιτική Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και σηματοδοτούν μια νέα περίοδο.


Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι  με συντονισμένες ενέργειες της  κεντρικής Κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και των Δήμων,  το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προχωρήσει τα εξής:

-       Η μεταβίβαση της κυριότητας 177 διαμερισμάτων του συγκροτήματος των «Προσφυγικών» της λεωφόρου Αλεξάνδρας, από το δημόσιο στην Περιφέρεια Αττικής

-       Η παραχώρηση στην Περιφέρεια Αττικής, για χρήση και χωρίς αντάλλαγμα, για σαράντα έτη, δημόσιας έκτασης περίπου 490 στρεμμάτων στο Φαληρικό Όρμο, με τα υφιστάμενα κτίσματα και εγκαταστάσεις, προς αξιοποίηση, διαχείριση και εκμετάλλευση.

-       οι παραχωρήσεις σημαντικών εκτάσεων στα Λιπάσματα στο Δήμο  Δραπετσώνας -Κερατσινίου , στον Ασύρματο στο Δήμο  Αγίου Δημητρίου , και τώρα το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στο  Δήμο Καισαριανής , είναι κινήσεις εμβληματικές που ικανοποιούν μακροχρόνια λαϊκά αιτήματα και διασώζουν την ιστορική μνήμη.

Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Και καλούμε και όλες τις δημοκρατικές πολιτικές – αυτοδιοικητικές δυνάμεις να υποστηρίξουν, με κριτική και προτάσεις, χωρίς μικροκομματικές μεμψιμοιρίες, αυτή την κρίσιμη για το μέλλον συλλογική προσπάθεια.

Οι πολίτες αναμένουν από  όλους μας, από όποια θέση βρισκόμαστε, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)