Συνεχίζεται ο μύλος στη Ν.Δ. παρά τις αντικαταστάσεις προσώπων τόσο στη μεταβατική ηγεσία του κ. Μεϊμαράκη από τον κ. Πλακιωτάκη, όσο και στο προεδρείο της ΚΕΦΕ. Μετά τις αιχμές του κ. Μεϊμαράκη κατά του κ. Σαμαρά για παρέμβαση στη διαδικασία των εκλογών.

Τα σαφή υπονοούμενα της Ντόρας Μπακογιάννη για νοθεία στις εκλογές του 2009 για την ανάδειξη τότε αρχηγού στη Ν.Δ., με τα τεχνικά προβλήματα της προηγούμενης Κυριακής, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος την Τετάρτη στο Mega, μίλησε για «σαμποτάζ».

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αν υπήρχε σαμποτάζ ή αν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, γι' αυτό και ζητάμε από τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα στο ΣΚΑΙ επανήλθε ο Ανδ. Παπαμιμίκος υποστηρίζοντας ότι έχει «δεχθεί τόνους λάσπης» χρεώνοντας μάλιστα «ηλικιακό ρατσισμό» από κάποιους «που θεωρούν τη Ν.Δ. φέουδό τους».

Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει καμία ευθύνη ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα χωρίς να αποκλείει όμως και πολιτική παρέμβαση καθώς όλα πήγαιναν καλά ως το Σάββατο στις 8 το βράδυ και καμία ένσταση δεν υπήρξε στην ΚΕΦΕ για την εταιρία. «Δεν υποστηρίζω κανένα υποψήφιο» δήλωσε σήμερα και  αλλά είναι φίλος με τον κ. Τζιτζικώστα.

Ο Μ. Βορίδης αντίθετα στο Mega είπε ότι δεν μπαίνει σε καμία συζήτηση για σαμποτάζ χωρίς στοιχεία. Δεν έχω καμία ένδειξη για σαμποτάζ την προηγούμενη Κυριακή δήλωσε στο ίδιο κανάλι και ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Κατ. Μπρ.