to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:19 | 07.02.2015

Κοινωνία

Ένταση στα Εξάρχεια μετά από επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό της Τροχαίας

Το περιπολικό είχε δεχτεί κλήση για τροχαίο ατύχημα στην Τοσίτσα. Ενώ γινόταν ανταλλαγή στοιχείων των εμπλεκομένων στο ατύχημα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Στη συνέχεια πυρπόλησαν το περιπολικό και εξαφανίστηκαν.


(φωτογραφίες: Άγγελος Καλοδούκας)

Επίθεση με βόμβες μολότοφ που πέταξαν άγνωστοι δέχτηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής περιπολικό της Τροχαίας στη διασταύρωση Τοσίτσα και Σπ.Τρικούπη στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχτεί στις φλόγες. 

Το περιπολικό είχε δεχτεί κλήση για τροχαίο ατύχημα στην Τοσίτσα. Ενώ γινόταν ανταλλαγή στοιχείων των εμπλεκομένων στο ατύχημα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Στη συνέχεια πυρπόλησαν το περιπολικό και εξαφανίστηκαν. 

Μετά την επίθεση ΜΑΤ κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια. Ένταση επικρατούσε αργά το βράδυ γύρω από την πλατεία των Εξαρχείων, με φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ρίψη αντικειμένων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, καθώς και περιορισμένης έκτασης ρίψη χημικών. Μαρτυρίες έκαναν λόγο για προσαγωγές (πληροφορίες: in.gr).

Η μαρτυρία και το σχόλιο του Α. Καλοδούκα που βρέθηκε στο σημείο για ρεπορτάζ:

Χουλιγκανισμός με πολιτικές μάσκες

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν 3-4 άτομα στα Εξάρχεια σε περιπολικό της τροχαίας.

Ο λόγος;

Το περιπολικό είχε δεχτεί κλήση για τροχαίο ατύχημα στην Τοσίτσα (τρακάρισμα ταξί με ΙΧ). Ενώ γινόταν ανταλλαγή στοιχείων των εμπλεκομένων στο ατύχημα, μια ομάδα των 3-4 ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Στη συνέχεια πυρπόλησαν το περιπολικό και εξαφανίστηκαν προκαλώντας και νέες ζημιές στο ταξί και το ΙΧ αυτοκίνητο.

Επιπλέον:

Δυο περαστικοί και ένας από τους πλέον γνωστούς στα πολιτικά δρώμενα των Εξαρχείων όταν έκαναν παρατήρηση στα 3-4 άτομα:

«Τι κάνετε, με την τροχαία τα βάλατε;», δέχθηκαν επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές και συνθήματα κατά του… ΣΥΡΙΖΑ.

Το απλό ερώτημα είναι:

Έως πότε ο χουλιγκανισμός θα ενδύεται πολιτικές μάσκες εξευτελίζοντας κάθε έννοια πολιτικής ιδεολογίας;

Εδώ και μέρες δεν υπήρχε ίχνος αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ποιους ακριβώς βολεύει η επιστροφή της και μάλιστα με προκλήσεις χουλιγκανικού και απολίτικου τρόπου;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)