to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:44 | 27.02.2018

Κοινωνία

Ελευθερία Τομπατζόγλου: Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής φώναζαν «σήμερα θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε» - Αντί να μας φοβίσουν, μας συσπειρώνουν!

Στην επίθεση χρυσαυγιτών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο "Φαβέλα", αναφέρεται με ανάρτησή της η δικηγόρος Ελευθερία Τομπατζόγλου που τραυματίστηκε, ενώ σε κοινή τους ανακοίνωση, οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα, κάνουν λόγο για επιβεβαίωση του εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής


Σήμερα θα πεθάνετε, σήμερα θα σας κάψουμε

Η συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Ελευθερία Τομπατζόγλου, που χτυπήθηκε κατά την διάρκεια της επίθεσης των φασιστών στη "Φαβέλα", με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρθηκε στις απειλές που εκτόξευαν οι χρυσαυγίτες και στα "όπλα" που έφεραν, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως " Δεν ξέρουν ότι αντί να μας φοβίσουν, μας συσπειρώνουν".

"«Σήμερα θα πεθάνετε, σήμερα θα σας κάψουμε».

Έτσι πίστεψαν ότι θα μας φοβίσουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής που εισέβαλαν χθες το απόγευμα στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα, στον Πειραιά με λοστούς, πτυσσόμενα γκλοπ και φωτοβολίδες.

Έτσι νόμιζαν ότι θα μας σταματήσουν, κρίνοντας εξ ιδίων και από τα υπόλοιπα θρασύδειλα ανθρωπάκια που τους ακολουθούν.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως και δεν θα καταλάβουν ποτέ είναι ότι δεν είμαστε ίδιοι. Δεν ξέρουν ότι αντί να μας φοβίσουν, μας συσπειρώνουν. Δεν ξέρουν ότι η απόφασή μας για έναν ελεύθερο χώρο στον Πειραιά είναι μια συνειδητή πολιτική απόφαση που θα στηρίξουμε μέχρι τέλους. Δεν ξέρουν ότι όσο είμαστε όρθιοι θα παλεύουμε για μία κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης. Δεν ξέρουν ότι ο Πειραιάς μας ανήκει.

Και αυτό που σίγουρα δεν ξέρουν είναι ότι χθες σπάσανε λάθος κεφάλια."

Δελτίο Τύπου εξέδωσαν οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα για την επίθεση στη "Φαβέλα" και τον τραυματισμό 6 ατόμων, εκ των οποίων τα τέσσερα τραυματίστηκαν σοβαρά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)