to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:11 | 13.10.2023

Πολιτική

Εκβιασμός από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: «Όσοι δήμαρχοι υπερασπίζονται την Παλαιστίνη δε μπορούν να διαχειριστούν χρήματα»

Νέα επίθεση παραπληροφόρησης και εκβιασμών από την κυβέρνηση για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο να δηλώνει ευθαρσώς πως «υπάρχει πολιτικό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής».


Συνεχίζεται ο κυβερνητικός εκβιασμός και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μερικές ώρες μετά τον εκβιασμό και τις απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη στους Χαλανδραίους να ψηφίσουν την εκλεκτή της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1,  δήλωσε πως όποιος δήμαρχος  υπερασπίζεται την Παλαιστίνη, είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα χρήματα που «σπρώχνονται» στην τοπική αυτοδιοίκηση, συμπληρώνοντας πως «σίγουρα θεωρώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πολύ πιο κοντά στον χώρο μας, μπορούν αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουν καλύτερα».

Ο Παύλος Μαρινάκης  επιχείρησε να παραπληροφορήσει τους πολίτες και να προβάλει ως ασφαλή λύση την εκλογή φιλελεύθερων δημάρχων που έχουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας δήμαρχοι, όμως θα σας πω ότι όταν βλέπω έναν δήμαρχο να αναφέρεται στην Παλαιστίνη και έχουμε αυτή τη θηριωδία, την κτηνωδία στο Ισραήλ, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα λεφτά που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση, σίγουρα θεωρώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πολύ πιο κοντά στον χώρο μας, μπορούν αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουν καλύτερα» δήλωσε.

Τη συνέντευξή του «έκλεισε» λέγοντας χαρακτηριστικώ πως «υπάρχει πολιτικό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Κόκκαλης έγραψε στο X πρώην Τwitter pvw «Όσοι είναι σκατόψυχοι δε μπορούν να είναι κυβερνητικοί εκπρόσωποι».

Υπενθυμίζεται παράλληλα πως λίγες ημέρες νωρίτερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λ. Αυγενάκης, πραγματοποίησε αντίστοιχη απόπειρα εκβιασμού των κατοίκων της Θεσσαλίας με σκοπό την επανεκλογή του Αγοραστού για Περιφερειάρχη τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα της κάλπης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, που εξαγγγείλαμε».

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου στο 16:32.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)