to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:39 | 25.03.2024

Πολιτική

Ε. Αποστολάκης: Η 25η Μαρτίου ημέρα ορόσημο αγώνων, πίστης και ελευθερίας

«Οι θυσίες και οι αγώνες των προγόνων μας, που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ελεύθερης πατρίδας, δεν είναι πράξεις λησμονημένες που χάνονται στα βάθη του ιστορικού χρόνου, αλλά είναι μηνύματα που έρχονται στο παρόν και που εκτός από δέος και ευγνωμοσύνη μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε» σημειώνει σε μήνυμα του για την εθνική επέτειο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


«Η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα ορόσημο για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Ένα ορόσημο αγώνων, πίστης και ελευθερίας» σημειώνει σε μήνυμα του ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ., Ευάγγελος Αποστολάκης, για τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου.

«Ένας σημαντικός σταθμός στη μακρά ιστορία του ελληνικού έθνους που εμπνέει και που αποδεικνύει πως η ανάγκη για δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερία γίνεται η κινητήριος δύναμη  για την κατανίκηση και του πιο ισχυρού εχθρού» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οι θυσίες και οι αγώνες των προγόνων μας» όπως αναφέρει ο Ε. Αποστολάκης «που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ελεύθερης πατρίδας, δεν είναι πράξεις λησμονημένες που χάνονται στα βάθη του ιστορικού χρόνου, αλλά είναι μηνύματα που έρχονται στο παρόν και που εκτός από δέος και ευγνωμοσύνη μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε, τον δρόμο του καθημερινού αγώνα υπεράσπισης της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας των ανθρώπων και που μας επιτάσσουν: «Για την Πατρίδα όλοι να ‘χωμεν  μια καρδιά».

Αναλυτικά το μήνυμα του Ε. Αποστολάκη:

Η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα ορόσημο για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Ένα ορόσημο αγώνων, πίστης και ελευθερίας.

Ένας σημαντικός σταθμός στη μακρά ιστορία του ελληνικού έθνους που εμπνέει και που αποδεικνύει πως η ανάγκη για δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερία γίνεται η κινητήριος δύναμη  για την κατανίκηση και του πιο ισχυρού εχθρού.

Οι θυσίες και οι αγώνες των προγόνων μας, που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ελεύθερης πατρίδας, δεν είναι πράξεις λησμονημένες που χάνονται στα βάθη του ιστορικού χρόνου, αλλά είναι μηνύματα που έρχονται στο παρόν και που εκτός από δέος και ευγνωμοσύνη μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε, τον δρόμο του καθημερινού αγώνα υπεράσπισης της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας των ανθρώπων και που μας επιτάσσουν:

«Για την Πατρίδα όλοι να ‘χωμεν  μια καρδιά».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)