to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:40 | 01.09.2023

Αυτοδιοίκηση

Διαγράφη του Μιχάλη Μπέλλα από την παράταξη Σγουρού μετά τη χυδαία ανάρτηση για Κασσελάκη

Ο Μιχάλης Μπέλλας διεγράφη μετά την ομοφοβική και άκρως προσβλητική ανάρτησή του για τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη


Διεγράφη από την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» ο Μιχάλης Μπέλλας, μετά τις απαράδεκτες και ομοφοβικές του δηλώσεις για τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Μετά τη χυδαία ανάρτηση, ο επικεφαλή του συνδυασμόυ Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε τη διαγραφή του Μιχάλη Μπέλλα, σημειώνοντας πως «τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα».
Ιωακειμίδης: Είναι χρέος όλων μας να απομονώνονται ο ρατσισμός και η ομοφοβία

Είχε προηγηθεί δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Ιωακειμίδη, με την οποία ζητούσε την αποπομπή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου από την παράταξη Σγουρού, υπογραμμίζοντας πως «η χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Σγουρού, Μιχάλη Μπέλλα, απλά επιβεβαιώνει ότι ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν περιορίζονται μόνο στην ακροδεξιά. Είναι χρέος όλων μας αντίστοιχα φαινόμενα να απομονώνονται και να καταδικάζονται χωρίς αστερίσκους. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και η αποπομπή του από τον κ. Σγουρό» σημείωνε ο Γ. Ιωακειμίδης.

Επιμέλεια: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)