to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:37 | 02.09.2017

Κοινωνία

Δεν είναι ένας γιατρός με καπελάκι και ιατρική μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης!

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι ένας σπουδαίος αριστερός...


Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, είναι γιατρός χειρουργός. Ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αποτάχτηκε στις 21-4-1967. Συνελήφθη αργότερα από τη χούντα και δικάστηκε μαζί με τον Μπάμπη Δρακόπουλο, τον Μήτσο Παρτσαλίδη και άλλους αγωνιστές της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Αριστεράς, σε μια δίκη όπου για πρώτη φορά ακούγονται δημόσια οι απόψεις και οι θέσεις του ΚΚΕ Εσωτερικού, από το στόμα των πρωταγωνιστών του. Στη μεταπολίτευση εκλέχτηκε δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, διατέλεσε αντιπρόεδρος της Λυρικής Σκηνής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και είναι πατέρας του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Τον «γιατρό των φτωχών» και θεράποντα των τεχνών Γιώργο Γρηγοριάδη ανακάλυψε το iefimerida.gr με άλλη αφορμή, λόγω ΣΥΡΙΖΑ: «Απίστευτο: Ο γιατρός πατέρας του Κλέωνα Γρηγοριάδη με καπελάκι και ιατρική μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ!».

Και ιδού η μεγαλύτερη κατηγορία εναντίον του: «Την πρώτη ιδέα για το τι θα ακολουθήσει, πάντως, η αλήθεια είναι, οι ασθενείς τη λαμβάνουν πριν μπουν καν στο γραφείο του πρωκτολόγου. Σε ένα χαρτί Α4, με κατακόκκινα γράμματα, αναγράφεται: "Όσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή"».

Ο γιατρός Γρηγοριάδης απάντησε στο δημοσίευμα αυτό και στις αναδημοσιεύσεις που ακολούθησαν με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Μπορεί τον Αύγουστο να λέμε ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις, ωστόσο χθες -στο τέλος του- το 'κανε τελικά το θαύμα του: μέσω διαδικτύου αρχικά και έπειτα σε τηλεοπτικό σταθμό διακινήθηκε η φοβερή είδηση ότι εξετάζω δωρεάν τους ασθενείς μου επειδή είμαι Αριστερός, όπως διακηρύσσει (και) η χειρουργική μου αμφίεση. Με συντριβή ψυχής πρέπει να δηλώσω ότι παραδέχομαι του λόγου το αληθές, όπως και το γνήσιο του φωτογραφικού υλικού που το συνοδεύει. Φιλικά, Γιώργος Γρηγοριάδης». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ παλαιότερες συνεντεύξεις του Γιώργου Γρηγοριάδη:

- στην ΑΥΓΗ και την Πόλυ Κρημνιώτη: Φοβούνται τον Πολιτισμό επειδή αφυπνίζει...

- στην ΕΠΟΧΗ και τον Πέτρο Ζούνη: Ένας άθεος αξιωματικός αντίπαλος της χούντας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)