to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:15 | 26.03.2018

Αθλητισμός

Δεκτοί οι όροι Βασιλειάδη, ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Οι ομάδες υπέγραψαν το έγγραφο που είχε ζητήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης


Επιστροφή στα... γήπεδα! Ευχάριστα είναι τα νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς, μετά την αποδοχή των μέτρων από τις ΠΑΕ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα ανακοινώσει αύριο το πρωί (27/03) την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ο κυβερνητικός παράγοντας ενημερώθηκε επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή για την απόφαση που έλαβε σήμερα (26/03) το ΔΣ, κάνοντας δεκτές τις δεσμεύσεις που είχε ζητήσει, ενώ ταυτόχρονα έλαβε και επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ, με τις προτάσεις της ομοσπονδίας. 

Ο υφυπουργός θα ενημερώσει σχετικά και τις διεθνείς συνομοσπονδίες, ενώ όπως έγινε γνωστό αύριο (27/03) θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στο Δ.Σ από πλευράς Superleague στο συμβούλιο βρέθηκαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Στράτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στη σύσκεψη ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στην Super League βρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης ενώ την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Για τον Παναθηναϊκό παρευρέθηκε στον συνεταιρισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης.

Επίσης παρόντες ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Μπελεβώνης. Επίσης ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Λάμπρος Μπαλόκας, ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής.

Τέλος εκεί ήταν εκπροσωπώντας την ΑΕΛ ο αντιπρόεδρος και Δ/Σ Σωτήρης Μάρκου και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Μαρτίου

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός - Ολυμπαικός

Κυριακή 01 Απριλίου

Πανιώνιος - Ξάνθη

Κέρκυρα - Λαμία

Απόλλων Σμύρνη - Λάρισα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 02 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, sport24.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)