to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:36 | 03.09.2017

Πολιτική

Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη

Καυστική δήλωση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου, για τον Κ. Μητσοτάκη και το σχόλιό του στο facebook


Ο κ. Μητσοτάκης «έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο του πρόεδρου της ΝΔ για το άρθρο του πρωθυπουργού.

 

Ο  Δ. Τζανακόπουλος δήλωσε:

«De te fabula narratur έγραφε ο Μαρξ στον πρόλογο του Κεφαλαίου. Για σένα μιλάει ο μύθος. Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει πως η μάχη των ιδεών, όπως και η μάχη για την ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν. 

Τον διαβεβαιώνουμε επίσης πως ο πρωθυπουργός, ό,τι είχε να πει για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το είπε με τον προσήκοντα σεβασμό στο πολιτικό του μνημόσυνο στη Βουλή των Ελλήνων. 

Εξάλλου την υπεράσπιση και δικαίωση της πολιτικής του σήμερα την έχουν αναλάβει τα στελέχη και οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς. 

Όσο για τον ίδιο, δεν χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη.»

..............

«Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σημερινό άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες. Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980. Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν ιστορικές αναζητήσεις. Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο όταν έλεγε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)