to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:11 | 30.09.2016

Κοινωνία

Δ. Δουράκης (Επιτροπή Αγώνα Ιερισσού): Οι συναυλίες αλληλεγγύης είναι μέρες χαράς μέσα σε μία δύσκολη πορεία

Στη δύναμη που παίρνουν, από τους καλλιτέχνες και τους πολίτες που συμμετέχουν στις συναυλίες αλληλεγγύης, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που αγωνίζονται ενάντια στην εξόρυξη χρυσού αναφέρθηκε ο Δ. Δουράκης μιλώντας στην εκπομπή «Πες μου το θέμα» και τον Λευτέρη Αρβανίτη με αφορμή την συναυλία που διοργανώνεται το βράδυ της Παρασκευής στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


«Αυτοί οι άνθρωποι μας συμπαραστάθηκαν σε πολύ δύσκολες στιγμές από την αρχή του αγώνα μας, έχουν έρθει στο βουνό, έχουν δει την κατάσταση και πώς καταστρέφεται το βουνό στο βωμό του κέρδους, πώς καταστρέφεται ένας ολόκληρος τόπος και έρχονται στο πλευρό μας για άλλη μία φορά να μας συμπαρασταθούν», υπογράμμισε ο κ. Δουράκης, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Ιερισσού μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4.

«Είναι φίλοι μας, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για άλλη μία φορά για την ενέργεια που μας δίνουν», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως «πέραν όλων των άλλων αυτό που συμβαίνει στις συναυλίες που κάνουμε είναι ότι ο κόσμος που αγωνίζεται στη Χαλκιδική, παίρνουμε κουράγιο».

Τέλος επισημαίνει πως ο αγώνας δεν θα σταματήσει «αν δεν σταματήσουν με την καταστροφή για έναν και μόνο λόγο: τον τόπο μας το δανειστήκαμε από τα παιδιά μας».


Ακούστε από τον ρ/σ Στο Κόκκινο...

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 8 το βράδυ. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιάννης Αγγελάκας, Σπύρος Γραμμένος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Μυστακίδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης & B-movies, Χαΐνηδες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)