to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:33 | 28.12.2021

Αθλητισμός

Αυξήθηκαν τα κρούσματα στον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ

Ο αυριανός (29/12) αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων στους "ερυθρόλευκους", αφού η ομάδα του Πειραιά δεν έχει τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών που απαιτούνται βάσει κανονισμών


Οριστική είναι η αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο ΣΕΦ αύριο, Τετάρτη (29/12, 21:00).

Η διοργανώτρια Αρχή έλαβε υπ΄ όψη το αίτημα της ομάδας του Πειραιά για αναβολή του αγώνα, καθώς ήδη μετρά οκτώ κρούσματα κορονοϊού (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ) και δεν είχε διαθέσιμους οκτώ παίκτες, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργανώτριας Αρχής συμπεριλαμβανομένου του Κουίνσι Έισι, ο οποίος νοσηλεύτηκε με οξεία αμυγδαλίτιδα.

Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα και θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του στο άμεσο μέλλον.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί και ο αγώνας με την Ζάλγκιρις (7/1) για την 19η αγωνιστική, αφού βάσει του πρωτοκόλλου της EuroLeague ένας παίκτης μπορεί να συμμετάσχει ξανά σε αγώνα της διοργάνωσης όταν συμπληρώσει 14 ημέρες σε καραντίνα. Κάπως έτσι, είναι εξαιρετικά πιθανό οι "ερυθρολευκοι" να μην συμπληρώνουν τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών ούτε στον αγώνα με τους Λιθουανούς, αφού οι νοσούντες παίκτες δεν θα έχουν ολοκληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο που απαιτείται σε καραντίνα. Και όλα αυτά χωρίς να ληφθεί υπόψη το ενδεχόμενο να νοσήσει και κάποιος από τους 7 εναπομείναντες παίκτες στο ίδιο διάστημα.

Το Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ είναι ο τέταρτος αγώνας της φετινής διοργάνωσης που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Έχουν προηγηθεί το Αρμάνι - Ζάλγκιρις και Αρμάνι Άλμπα Βερολίνου, λόγω των κρουσμάτων στην ιταλική ομάδα και το Ρεάλ - Φενέρμπαχτσε, λόγω των κρουσμάτων στους Μαδριλένους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αναβολή και τα εισιτήρια του αγώνα:

"Λόγω Covid-19 η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός - CSKA MOSCOW, που είχε οριστεί για τις 29-12-2021.

Κατόπιν τούτου, η KAE OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα έχουν ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, αναμένοντας νεότερη ανακοίνωση".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)