to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:29 | 30.08.2017

Πολιτική

Η Εύα Καϊλή μπέρδεψε το γενεαλογικό της δέντρο

Όπως αποκάλυψε τελικά η ίδια, ο παππούς της που σε άρθρο της ισχυρίστηκε ότι δολοφονήθηκε από τους κομμουνιστές, δεν ήταν παππούς της αλλά ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της!


Συγκεκριμένα, η Εύα Καϊλή, πριν λίγες μέρες, με αντικομμουνιστικό στόμφο εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, αλλά και εναντίον των κομμουνιστών που ευθύνονται για τα δεινά της οικογένειας της:  «Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης».

Τελικά, αναγκάστηκε μετά από πίεση να ανασκευάσει το παραμύθι που είχε γράψει και να αποκαλύψει, αφήνοντας εκτεθιμένη την ίδια, ότι δεν ήταν παππούς της αυτός που σκοτώθηκε.

Ειδικότερα, έγραψε στο facebook προσπαθώντας να τα «μαζέψει»«Το '43 ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς μου και πατέρας 2 κοριτσιών. Δεν υπήρχε ανακρίβεια.. προκατάληψη υπάρχει & δολοφονίες χαρακτήρων στο όνομα της δικής τους ιδεολογίας.. σταματάω την συζήτηση με εκείνους που δήθεν τον γνώριζαν και τον χαρακτήρισαν μάλιστα για να δικαιολογήσουν την δολοφονία, και τώρα ψάχνουν να δουν αν υπήρξε..!».

Άρα, ο παππούς της Εύας Καϊλή δεν δολοφονήθηκε από κανέναν κομμουνιστή. Και επιπλέον ο πρώτος άνδρας της γιαγιάς της δολοφονήθηκε το 1943. Όχι δηλαδή κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, αλλά την περίοδο της κατοχής, όταν στο χωριό Κωνσταντία του νομού Πέλλας αντίσταση έκανε ο ΕΛΑΣ. Και είναι γνωστό σε όλους με ποιους τα έβαζε ο ΕΛΑΣ την περίοδο της κατοχής...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)