to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:43 | 27.02.2024

Κοινωνία

Τροχαίο στον Αλμυρό: Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο 52χρονος που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο του

Ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Χρήστου Τρικαλινού που πέθανε τον περασμένο Μάϊο, είναι ο 52χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού,


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας χθες το βράδυ, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, που άρπαξε φωτιά μετά από τροχαίο, έξω από χωριό του Αλμυρού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για τον Γιώργο Τρικαλινό, γιο του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Αλμυρό Χρήστου Τρικαλινού που πέθανε τον Μάϊο. Ο 52χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού,

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως chef και είχε έρθει στην Ελλάδα  πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota.news, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Ο 52χρονο οδηγός Γιώργος Τρικαλινός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με dna.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι φλέγεται αυτοκίνητο κοντά στον Νέο Πλάτανο του Αλμυρού. Όταν έσπευσαν στην περιοχή οι 11 πυροσβέστες προσπάθησαν να κατασβέσουν την φωτιά, αλλά βρήκαν τη σορό του εγκλωβισμένου οδηγού που είχε απανθρακωθεί.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το αυτοκίνητο εκινείτο στον δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος, όταν το όχημα ενώ περνούσε πάνω από γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά και να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπόρεσε να βγεί και κάηκε ζωντανός.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αλμυρού.

tags: φωτιά

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)