to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:47 | 01.12.2012

πηγή: https://left.gr/91

Πολιτισμός

Αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση στο «Εμπρός» - Κυριακή κανονικά

Με μια ανακοίνωση-πρόσκληση που τιτλοφορείται "Το Εμπρός παραμένει ανοιχτό και σας περιμένει", η συνέλευση της Κοινότητας Εμπρός που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στον χώρο του ιστορικού θεάτρου, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, φίλων και συμπαραστατών της, δηλώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει την καλλιτεχνική επανενεργοποίηση του χώρου, παρά την "έξωση" που υπέστη τις προηγούμενες μέρες από συνεργείο υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.


Έτσι, σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, η Κοινότητα Εμπρός, η οποία ανέλαβε την ευθύνη της λειτουργίας του θεάτρου από την Κίνηση Μαβίλη, που είχε την πρωτοβουλία της επανενεργοποίησης ένα χρόνο πριν, συνεχίζει τις δράσεις στον χώρο του ιστορικού θεάτρου, με στόχο την υπεράσπιση του "κοινού αγαθού" που αποτελεί, ενάντια στις απόπειρες ιδιωτικοποίησής του από τη μεριά της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΤΑΔ παραμένει ανυποχώρητη στη διεκδίκηση του ακινήτου, όπως δείχνει η αποτυχία της μεσολαβητικής προσπάθειας που ανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης και το δημοτικό συμβούλιο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Οι εκδηλώσεις στον χώρο του θεάτρου, στου Ψυρρή θα συνεχιστούν την  Κυριακή οπότε και θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Τι να κάνουμε: Το σώμα σε κρίση» (14.00) και στη συνέχεια ανοιχτή συνέλευση της Κοινότητας Εμπρός (18.00). Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους "Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι... και απαραίτητοι!"

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Η αποψινή προγραμματισμένη εκδήλωση στο Εμπρός με προβολές ταινιών ντοκιμαντέρ του Χ. Καρακεπέλη και της P. Hokansalo δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία του Χ. Καρακαπέλη.

Το πρόγραμμα της Κυριακής και η συνέλευση θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Για άμεση ενημέρωση μπορείτε να συμβουλεύεστε την ιστοσελίδα στο facebook του Εμπρός : http://www.facebook.com/embrostheater?fref=ts
tags: θέατρο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)