to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:40 | 12.09.2023

Αυτοδιοίκηση

ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους και όλες: Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

«Με τη δύναμη του παραδείγματος και την πρόταση να αλλάξουμε τον Πειραιά προχωράμε», ήταν το σήμα που δόθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του “ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες” που έγινε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΠ.


«Φέρνουμε στο προσκήνιο καίρια ζητήματα, βελτιώνουμε την καθημερινότητα, αλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες με ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, διεύρυνσης και νίκης»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γαβρίλης στην ομιλία του τόνισε πως: “Ο Πειραιάς γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Δεν επαρκεί η ανάθεση και μια διαχειριστική τρέχουσα λογική. Χρειάζεται μεγάλο σχέδιο, που θα υπερβαίνει τυπικές αρμοδιότητες και τα στενά του όρια. Ένα σχέδιο που η ίδια η πόλη πρέπει να εκπονήσει για λογαριασμό της. Υπάρχει η ανάγκη να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες και να δοκιμάσουμε νέα εναλλακτικά παραδείγματα σε μια σειρά από θέματα, όπως πράσινο, ατμοσφαιρική ρύπανση και περιβαλλοντικά ζητήματα, νέες εκπαιδευτικές και υγειονομικές δομές, κυκλοφοριακό, ακρίβεια αγαθών και υπηρεσιών, κόκκινα δάνεια.”

Οι 170 υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί υποψήφιοι με πολλούς εξ αυτών να κατεβαίνουν πρώτη φορά δείχνουν την ευρύτατη ανανέωση όπως και διεύρυνση του ψηφοδελτίου αποτυπώνοντας ανάγλυφα τη διαφορετικότητα και το γεγονός πως αποτελούμε την εναλλακτική πρόταση για τον Πειραιά.

Ειδική αναφορά έγινε από τον πανεπιστημιακό και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δουζίνα στην τιμητική- όπως τόνισε-, για την παράταξη, συμμετοχή δυο ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον Πειραιά και την Ελλάδα, με ξεχωριστή ιστορία, πορεία, κοινωνικό και πολιτικό αποτύπωμα, η Άννα Κατσούλη και ο Μιχάλης Κάσσης.

Έκλεισε υπογραμμίζοντας πως “συνεχίζουμε φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν μπει στο περιθώριο, πιέζουμε για αλλαγές που θα φέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους και όλες και προχωράμε με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης πολίτη-πόλης με τους δημότες να γίνονται συμμέτοχοι στη δημιουργία του Πειραιά που θέλουμε, που αξίζουμε, που επιθυμούμε.”

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)