to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:37 | 07.03.2018

Αθλητισμός

Αλλάζει το τοπίο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague; «Όνειρα θερινής νυκτός τα περί αναβίωσης της κεντρικής διαχείρισης» λένε στη Nova

Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν το αντικείμενο συνάντησης της διοίκησης της Super League με στελέχη της COSMOTE TV, σύμφωνα με πληροφορίες - «Έχουμε ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ» λένε στελέχη της NOVA


Συνάντηση της διοίκησης της Super League με στελέχη της COSMOTE TV πραγματοποιήθηκε –σύμφωνα με πληροφορίες- την Τετάρτη 7/3.

 

Αντικείμενο αυτής της συνάντησης (που είναι η πρώτη μεταξύ των δύο πλευρών) ήταν η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος, που ως γνωστόν θα πάψει να υφίσταται στο τέλος της φετινής σεζόν, λόγω της ρήξης στις σχέσεις μεταξύ συνεταιρισμού και Nova.

 

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, η πλευρά της λίγκας έθεσε στους ανθρώπους της COSMOTE TV όλα τα δεδομένα σχετικά με το μοντέλο κεντρικής διαχείρισης που μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς και στοιχεία σχετικά με την αξία του πρωταθλήματος και οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού τα άκουσαν με ενδιαφέρον.

Κατέστη δε, σαφές και ξεκάθαρο, ότι η κουβέντα αφορά αποκλειστικά μοντέλο κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένων συμφωνιών.

Οι άνθρωποι της COSMOTE TV φέρονται να μετέφεραν στην διοργανώτρια ότι θεωρούν ιδιαίτερα ελκυστικό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν και πάνω σε αυτή τη βάση θα γίνουν και οι επόμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

NOVA: «Όνειρα θερινής νυκτός τα περί αναβίωσης της κεντρικής διαχείρισης, έχουμε ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ»!

Σχολιάζοντας τα ρεπορτάζ που αφορούν την συνάντηση της διοίκησης της Super League με εκπροσώπους της COSMOTE TV, στελέχη της NOVA τόνιζαν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων 6 ΠΑΕ έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με το κανάλι της Κάντζας και ακόμη 2 βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών!

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στελέχη της NOVA, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού!

Οι ίδιοι, εξάλλου, σχολίαζαν δηκτικά ότι «όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός» και πρόσθεταν ότι «προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της NOVA για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους».

(πηγή: sdna)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)