to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:05 | 08.04.2019

Πολιτική

Αλ. Νικολαϊδης: Όλα τα χρόνια που αγωνιζόμουν στο εξωτερικό τους έλεγαν «Μακεδονία» (βίντεο)

«Κανείς δεν τολμούσε να ακουμπήσει το θέμα» ανέφερε και τόνισε ότι η ΝΔ κάποια στιγμή θα χρειαστεί να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της


Για καθεστώς παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης της εθνικής συνείδησης κάνει λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κόσμος έχει θολή άποψη για μερικά πράγματα που αφορούν τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Πώς λεγόταν τα τελευταία 25 χρόνια αυτή η χώρα; Όλα τα χρόνια που αγωνιζόμουν στο εξωτερικό και συμμετείχαν σε κοινές οργανώσεις, όλοι τους έλεγαν Μακεδονία» σημείωσε ο Αλ.  Νικολαϊδης.

«Έπαψε να υπάρχει το μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό που με ενοχλούσε. Τέλος οι αλυτρωτικές πεποιθήσεις, τέλος η καπηλεία της ιστορίας. Όποιος διαβάσει τη Συμφωνία θα διαπιστώσει ότι έγινε με τον πλέον εμφατικό τρόπο» τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανείς δεν τολμούσε να ακουμπήσει το θέμα» ανέφερε και τόνισε ότι η ΝΔ κάποια στιγμή θα χρειαστεί να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της. «Η ΝΔ ένα ιστορικό, κεντροδεξιό κόμμα δεν είχε αυτές τις τάσεις που έχει τα τελευταία χρόνια» σημείωσε με νόημα.

Ο Αλ. Νικολαϊδης επισήμανε ότι είναι ένας απλός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της πολιτικής που ακολουθεί το κυβερνών κόμμα. Μία κυβέρνηση που όπως είπε, «επανέφερε το κοινωνικό κράτος, φρόντισε τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή να τα σταθεροποιήσει και να καλυτερεύσει στη συνέχεια. Η μοναδική κυβέρνηση που μιλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διακρίσεις, τους μετανάστες».

Συντάκτης: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)