to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:27 | 10.11.2015

Πολιτική

Αίτημα άρσης της ασυλίας του Π. Πολάκη για τον... απεγκλωβισμό 650 τουριστών στο φαράγγι της Σαμαριάς το 2011

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος ο κ. Πολάκης σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, το αίτημα αφορά στη δικαστική διερεύνηση εάν ο αναπληρωτής υπουργός έχει τελέσει, μαζί με άλλους πολίτες, τα αδικήματα "της στάσης από κοινού, της παράνομης βίας από κοινού, του απόπλου πλοίου άνευ ελέγχου της Λιμενικής Αρχής και της διατάραξης της ασφάλειας της υδάτινης συγκοινωνίας", όταν ήταν Δήμαρχος Σφακίων - "Τυχαίος ο χρονισμός;" αναρωτιέται με νόημα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας


Αίτημα άρσης της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και πρώην Δημάρχου Σφακίων απέστειλε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων Θανάσης Γαλήνας, προς την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

maxresdefault

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος ο κ. Πολάκης σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, το αίτημα αφορά στη δικαστική διερεύνηση εάν ο αναπληρωτής υπουργός έχει τελέσει, μαζί με άλλους πολίτες, τα αδικήματα "της στάσης από κοινού, της παράνομης βίας από κοινού, του απόπλου πλοίου άνευ ελέγχου της Λιμενικής Αρχής και της διατάραξης της ασφάλειας της υδάτινης συγκοινωνίας", όταν ήταν Δήμαρχος Σφακίων.

image-a115e6e990ec15f331b1057daa89520c4ecce125a54d12a34816bb9e8719ec97-V

Πρόκειται την υπόθεση απεγκλωβισμού 650 τουριστών στην έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς, στην Αγία Ρουμέλη, «λόγω της αιφνίδιας και αδικαιολόγητης απαγόρευσης απόπλου 80 πλοίων σε όλη την Ελλάδα από τον τότε υπουργό Χρυσοχοΐδη στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, τους οποίους οδηγήσαμε με ασφάλεια στον λιμένα της Χώρας Σφακίων εγώ ως δήμαρχος μαζί με κατοίκους της Αγ. Ρουμέλης και εκπροσώπους της εταιρείας, υπερβαίνοντας γραφειοκρατικές διαδικασίες και γλυτώνοντας από περαιτέρω δυσφήμιση τον τουρισμό της περιοχής μας και της Κρήτης συνολικά. Τυχαίος ο χρονισμός;;;», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)