to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:46 | 30.04.2018

πηγή: aigaio365.gr

Κοινωνία

«Άγιο» ξέπλυμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες Δωρόθεου: Πολιτικά παιχνίδια σε θρησκευτικό φόντο στη Σύρο

Τρικάκια με απόλυτη …χριστιανική αγάπη μοίρασε το Σωματείο Συνταξιούχων Σύρου, με αφορμή την απεργία της Πρωτομαγιάς.


Τρικάκια με απόλυτη …χριστιανική αγάπη μοίρασε το Σωματείο Συνταξιούχων Σύρου, με αφορμή την απεργία της Πρωτομαγιάς. Σε αυτά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων χαρακτηρίζονται ως «παπατζήδες», τους ο οποίους οι «Χριστιανοί των Κυκλάδων θα τιμωρήσουν», ενώ ο «άξιος ιεράρχης και προστάτης» Δωρόθεος εμφανίζεται ως το στήριγμα της κοινωνίας.

Φυσικά, στα τρικάκια δεν γίνεται ούτε μία αναφορά στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησαν τη χώρα και κατακρεούργησαν τις συντάξεις. Μήπως επειδή ο πρόεδρος των συνταξιούχων, κ. Χαρίτος, είναι και δημοτικός σύμβουλος της γαλάζιας πλειοψηφίας; Μήπως γιατί είναι κοινό μυστικό ότι ο μητροπολίτης Δωρόθεος, προωθεί συγκεκριμένους νεοδημοκράτες υποψήφιους βουλευτές;

Βέβαια, όταν πετάει ο Ρουβίκωνας τρικάκια είναι τρομοκρατία. Όταν σπέρνουν το μίσος και τη διχόνοια άνθρωποι που καπηλεύονται τη θρησκεία, είναι απλώς... Δευτέρα.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα, o «άξιος ιεράρχης» εμπλεκόταν στη μεγάλη μπίζνα της Παναγιάς της Τήνου, όπου τα τάματα των πιστών έλιωναν, γίνονταν ράβδοι χρυσού και κάποιοι θησαύριζαν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η εκκλησία αντιτάχθηκε στο νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς:

«Σχετικά με το άρθρο 8 του κατατεθέντος Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας» η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ανακοινώνει ότι, κάθε μορφή (τεκνοθεσίας ή αναδοχής), που αντίκειται στην Ευαγγελική Διδασκαλία και στις παραδόσεις του Λαού μας σε ό,τι αφορά στον ιερό θεσμό της οικογένειας και του γάμου, δεν μπορεί να έχει την αποδοχή της Εκκλησίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Με πιο απλά λόγια, η Εκκλησία της Ελλάδος, προτιμά να παραμένουν τα παιδιά στα ιδρύματα, παρά να μεγαλώνουν σε οικογενειακό περιβάλλον, λόγω της… «Ευαγγελικής Διδασκαλίας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)