to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:45 | 02.12.2018

Κοινωνία

«Αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια πιο δίκαιη κοινωνία»: Τιμητική βράβευση από τον ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας (φωτογραφίες)

Τιμητική βράβευση 42 συντρόφων και συντροφισσών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια πιο δίκαιη κοινωνία


Με συμμετοχή εκατοντάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ από τις οργανώσεις της Βόρειας Αθήνας, έγινε σήμερα, στο πλαίσιο της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης, η τιμητική βράβευση 42 συντρόφων και συντροφισσών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια πιο δίκαιη κοινωνία. Που συνεχίζουν σήμερα ακούραστα, πάρα το προχωρημένο της ηλικίας τους τον αγώνα, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.

 17 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Η εκδήλωση, μέσα σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Νέας Ιωνίας και η απόδοση της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον Γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, και τον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη.

 ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Παραβρεθήκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, Άννετα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη και Νίκος Φίλης και οι Δήμαρχοι Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, Αγ Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, Ν. Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος και η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου Αιμιλία Τζίβα.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Τιμητική βράβευση από τον ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας:

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας αναφέρει ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί αναλυτική ενημέρωση για την εκδήλωση, καθώς και τα ονόματα των τιμώμενων αγωνιστών.

Την εκδήλωση σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)