to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:05 | 09.09.2022

Κοινωνία

Το 5ο ταξίδι ξεκίνησε: Το LEFT.gr στο Φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (φωτογραφίες)

Το LEFT.gr συμμετέχει και μεταφέρει το κλίμα από την καθιερωμένη γιορτή αλληλεγγύης και συλλογικής ζωής, η οποία στέκεται μακριά από λογικές ατομικού δρόμου και μαζικοποιημένης διασκέδασης - Την Κυριακή στις 19:30 η κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα


Έφτασε η στιγμή! Το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2022 με κεντρικό σύνθημα «Σε τροχιά ανατροπής: ξαναγράφουμε με νότες τη ζωή μας» άνοιξε εδώ και μερικές ώρες τις πύλες του στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη) και το LEFT.gr παραμένει πιστό στο ραντεβού του. 

Πολύς κόσμος έχει συρρεύσει από νωρίς σήμερα, Παρασκευή ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα των παρακολουθήσεων, καθώς αυτό ήταν το θέμα της κεντρικής εκδήλωσης της πρώτης ημέρας. 

Το φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν, φυσικά, οι μεταναστευτικές και προσφυγικές κοινότητες, οι LGBTQI+ οργανώσεις, οι δομές αλληλεγγύης, οι ομάδες που ασχολούνται με το gaming και τις νέες τεχνολογίες, οι φορείς που δραστηριοποιούνται στο περιβάλλον και στην κλιματική κρίση, ξένες αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, τα εγχειρήματα κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, οι άνεργοι/ες, οι επισφαλώς εργαζόμενοι/ες, αλλά και κάθε συλλογικότητα που διεκδικεί τα δικαιώματά της. Κεντρική μας προτεραιότητα αποτελεί να δώσουμε χώρο σε νέους και νέες να δημιουργήσουν, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν στους επισκέπτες διόδους εναλλακτικής ψυχαγωγίας και προβληματισμού.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει εντυπωσιακές εκθέσεις, πλήθος workshops και συζητήσεων για επίκαιρα ζητήματα, κεντρικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα, κουζίνες από όλον τον κόσμο, παιδότοπο και πολλές συναυλίες σε δύο μεγάλες σκηνές!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Στις κεντρικές εκδηλώσεις θα υπάρχει διερμηνεία στη νοηματική. Οι χώροι του φεστιβάλ θα είναι φιλικά προσβάσιμοι σε ΑμεΑ. Θα υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ. Το πρόγραμμα θα υπάρχει σε μορφή Braille και σε μεγαλογράμματη γραφή.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ.

Οικονομική ενίσχυση (1 ημέρα): 5 ευρώ

Οικονομική ενίσχυση (3 ημέρες): 12 ευρώ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)