to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:10 | 25.02.2024

Πολιτική

4η ημέρα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το βλέμμα στην ευρωκάλπη (liveblog)

Με τις ψηφοφορίες και την έγκριση των θέσεων και της πολιτικής απόφασης, καθώς και των Επιτροπών Δεοντολογίας και Οικονομικού Ελέγχου, ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.- Τα στιγμιότυπα της ημέρας στο liveblog του left.gr


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις ψηφοφορίες και την έγκριση των θέσεων και της πολιτικής απόφασης, καθώς και των Επιτροπών Δεοντολογίας και Οικονομικού Ελέγχου. Νωρίτερα αναγνώστηκε στο Συνέδριο το σχέδιο πολιτικής απόφασης και υπερψηφίστηκε η πρόταση να μην προχωρήσει το κόμμα σε διαδικασία εκλογής νέου προέδρου. Προηγήθηκε διάλογος της Όλγας Γεροβασίλη και του Στ. Κασσελάκη λίγο πριν την ψηφοφορία.

Σε σχετική ψηφοφορία νωρίτερα, το Συνέδριο κατέληξε στην αποδοχή της πρότασης Σ. Φάμελλου, Ν. Παππά και Γ. Τσίπρα να μην προχωρήσει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Διευκρινίσεις για την τελική διαδικασία έδωσε ο πρόεδρος του Συνεδρίου Πάγος Ρήγας, ο οποίος τόνισε πως για να υπάρχει έναρξη εκλογικής διαδικασίας πρέπει να αποφανθεί το συνέδριο ότι αποδέχεται.

«Η απόφαση του συνεδρίου είναι απολύτως σεβαστή. Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη», σημειώνει η Όλγα Γεροβασίλη μετά την απόφαση του 4ου Συνεδρίου

Ο Σ. Φάμελλος είχε ζητήσει συγκεκριμένα νωρίτερα, παίρνοντας το λόγο μετά την παρέμβαση του Στ. Κασσελάκη και την εκ νέου παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη, να μην προχωρήσει η προτεινόμενη διαδικασία για να οδηγηθεί το κόμμα σε εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου αλλά και να συγκροτηθεί εκτελεστικό γραφείο. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην παρέμβασή του το πρωί της Κυριακής ζήτησε να πάει το κόμμα σε εκλογές στις 10 Μαρτίου. Στο βήμα ανέβηκε ακολούθως η Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ανακαλέσει την πρόταση που είχε κάνει στην εναρκτήρια ομιλία του, οπότε «σταματάμε εδώ», με τον Στ. Κασσελάκη να απαντά «επιτέλους να συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είστε σκάκι».

Το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης της 4ης ημέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το LEFT.gr, από την έναρξη του Συνεδρίου, την περασμένη Πέμπτη, κατοικοεδρεύει στο γήπεδο TAE KWON DO στο Π. Φάληρο και σας μεταφέρει τον παλμό και τις σημαντικότερες εξελίξεις με liveblog (περιμένετε 2 δευτερόλεπτα ώστε να φορτώσει και τις τελευταίες ειδήσεις - ανανεώνεται αυτόματα):

 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)