to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:59 | 05.03.2016

Πολιτική

Στο ΣΕΦ η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 5-6 Μάρτη

Η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στάση Φάληρο ΗΣΑΠ.


Η έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης θα γίνει το Σάββατο 5 Μάρτη, στις 10:30πμ, με παρουσίαση των Θέσεων που έχει εισηγηθεί το απερχόμενο Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο, των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στον προσυνεδριακό διάλογο, χαιρετισμούς οργανώσεων και τοποθετήσεις συνέδρων.

Την Κυριακή 6 Μάρτη οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα συνεχιστούν με ψηφοφορίες για τις πολιτικές αποφάσεις και την εκλογή των οργάνων.
στη συνδιασκεψη θα συμμετέχουν πάνω από 850 αντιπρόσωποι, όσοι και στην 1η Συνδιάσκεψη το Νοέμβριο του 2011. Οι συνελεύσεις αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη, νέος κόσμος εντάχθηκε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και παλιότερος κινητοποιήθηκε ξανά, ο αριθμός όσων συμμετείχαν είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα

Δεν θα μοιραστούμε την ήττα της διαχείρισης. Με τον οργανωμένο λαό για τη νίκη της ανατροπής

Βασικός μας πολιτικός στόχος για τις επόμενες μάχες είναι η ανατροπή της αντιλαϊκής

μνημονιακής επίθεσης κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, η κατάργηση όλων των μνημονίων και του αντιδραστικού καθεστώτος που οικοδομούν, η ήττα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ και όλου του μνημονιακού μπλοκ, με την δύναμη ενός ισχυρού εργατικού και λαϊκού κινήματος. 
Για τη συνολική αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου.

Για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία που ο πλούτος και η εξουσία θα είναι στα χέρια των εργαζομένων
 

Το πολιτικό μέτωπο το οποίο παλεύουμε για να οικοδομήσουμε είναι μέτωπο αντικαπιταλιστικό, με την έννοια ότι το πρόγραμμά του, η προοπτική του και η πρακτική του στρέφονται ενάντια στους βασικούς νόμους του συστήματος (της κυριαρχίας της εκμετάλλευσης, του κέρδους, των αγορών, της ανταγωνιστικότητας, παραγωγικότητας κλπ), ότι απορρίπτει τις αντιλήψεις που συνδέονται με την διαχείριση του καπιταλισμού, ότι στρέφεται ενάντια στην αστική τάξη και το κράτος της και έχει ορίζοντά του την εξουσία της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Παλεύει για μια σύγχρονη σοσιαλιστική προοπτική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)