to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:06 | 30.10.2023

Κοινωνία

15 συλλήψεις και 2 τραυματίες στη συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη

Άτομα ηλικίας 16 έως 37 ετών μεταξύ των συλληφθέντων του οπαδικού επεισοδίου σε αερογέφυρα της Θεσσαλονίκης. Σιδερόβεργες και στειλιάρια ανάμεσα στα ευρήματα της ΕΛΑΣ.


Στους 15 έφτασαν οι συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή με δύο τραυματίες, που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή Βούλγαρη).

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο ακόμα άτομα, έναν 30χρονο κι έναν 18χρονο, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός νεαρού, 21 ετών, που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 Ανάμεσα στους συλληφθέντες (ηλικίας 16-37 ετών) είναι και οι δύο τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε εις βάρος όλων δικογραφία για τις -κατά περίπτωση- παρακάτω πράξεις: παράβαση του Αθλητικού Νόμου, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων (αντίσταση), παράβαση της νομοθεσίας αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής κατέσχεσαν δώδεκα κράνη μοτοσικλέτας, πέντε σιδερόβεργες, οκτώ στειλιάρια, πυροσβεστήρα, σιδερένια αλυσίδα και μεταλλικό αντικείμενο.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και σύλληψη των υπολοίπων προσώπων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Πηγή: News247.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)