to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12 καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για το Κόκκινο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου η μεγάλη συναυλία που διοργάνωσαν οι φίλοι του ρ/σ Στο Κόκκινο για την ενίσχυση του ραδιοφώνου στο Γυάλινο μουσικό θέατρο.


Εκατοντάδες ακροατές κατέκλυσαν το κατάμεστο Γυάλινο μουσικό θέατρο για να στηρίξουν το ραδιόφωνό τους και να απολαύσουν 12 ξεχωριστούς καλλιτέχνες, καταξιωμένους αλλά και νεότερους, τον Άρη Βλάχο, την Αναστασία Έδεν, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Κώστα Θωμαΐδη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Πέτρο Μάλαμα, την Αφροδίτη Μάνου, τον Αργύρη Μπακιρτζή, τη Μαρία Πανοσιάν, τον Δημήτρη Πουλικάκο, τη Σοφία Σαρρή, την Αφεντούλα Ραζέλη και το Μουσικό σύνολο Fonές οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν αφιλοκερδώς για το Κόκκινο.



Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ο πρώην υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός παιδείας, ΣίαΑναγνωστοπούλου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, η βουλευτής Κεφαλληνίας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η βουλευτής Μεσσηνίας, Παναγιώτα Κοζομπόλη, ο γραμματέας της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.



Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του 105,5 Στο Κόκκινο ευχαριστούμε θερμά τους ακροατές του ραδιοφώνου μας, σταθερούς συνοδοιπόρους μας τα τελευταία έντεκα χρόνια, για την πολύτιμη στήριξή τους. Πιστοί στο όραμά μας για ένα ραδιόφωνο με διαφορά από τα άλλα και με τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά στο πλευρό μας ως κινητήριο δύναμη, θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τη διαδρομή μας προκειμένου να παραμείνουμε το ραδιόφωνο που ακούει, το δικό σας ραδιόφωνο! Τις θερμές μας ευχαριστίες, τέλος, και την απεριόριστη εκτίμησή μας στους 12 εξαίρετους καλλιτέχνες για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας επιδεικνύουν. Οι δρόμοι μας θα συναντιούνται πάντα.  





















































































Φωτογράφος: Παναγιώτης Μενζίνης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)