to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:54 | 26.10.2017

«Αυγή»

Πολιτική

Απάντηση στη χυδαιότητα

Εκνευρίστηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδ. Γεωργιάδης, από το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της “Αυγής” σχετικά με την παρουσία του, την περασμένη Κυριακή, στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Φιλοθέης-Ψυχικού της Ν.Δ.


Εκνευρίστηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδ. Γεωργιάδης, από το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της “Αυγής” σχετικά με την παρουσία του, την περασμένη Κυριακή, στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Φιλοθέης-Ψυχικού της Ν.Δ. Μάλιστα, χαρακτήρισε την εφημερίδα μας “χυδαία” και έκανε λόγο για ένα “ανερυθρίαστο και χυδαίο” ψέμα, διαψεύδοντας πως χαρακτήρισε “συγκυριακό” τον όρο “Κεντροδεξιά” και την παρουσία του Κέντρου στη Ν.Δ. 

Βεβαίως, με τους ίδιους υψηλούς τόνους ο Αδ. Γεωργιάδης είχε διαψεύσει προ μηνός και άλλο ένα ρεπορτάζ της “Αυγής”: εκείνο που παρουσίαζε την “ανταρσία” του, κατά την κλειστή σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος, όταν ο Κυρ. Μητσοτάκης έλεγε πως είναι “καταρχήν θετικός” στο νομοσχέδιο για τον νομικό προσδιορισμό της ταυτότητας φύλου. Η ζωή, οι δηλώσεις “γαλάζιων” στελεχών, αλλά και η ίδια η κυβίστηση της Ν.Δ. στη σχετική ψηφοφορία, που άλλαξε θέση και “κρύφτηκε” πίσω από την δική της προσχηματική πρόταση, δικαίωσε το ρεπορτάζ της “Αυγής”.

Όπως τότε, έτσι και τώρα, η “Αυγή” επιμένει στο ρεπορτάζ της. “Χυδαία” δεν είναι αυτά που γράψαμε, ούτε η εφημερίδα μας. Αν κάτι βρίσκει "χυδαίο" ο κ. Γεωργιάδης, ας το αναζητήσει σε αυτά που είπε στην εν λόγω εκδήλωση για τα οποία τώρα, απ' ό,τι φαίνεται, είτε ντρέπεται είτε αρνείται να αναλάβει την ευθύνη τους. Σε κάθε περίπτωση, εμείς ακούσαμε όσα καταγράψαμε. Ας φροντίσει ο ίδιος να αναρτήσει το βίντεο της ομιλίας του για να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους...

"Α"

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)