to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:44 | 23.10.2017

Πολιτική

Αφού εκθείασε Σαμαρά: Νέο αντιαριστερό κρεσέντο χυδαιότητας από τον Αδ. Γεωργιάδη (βίντεο)

Νέο κρεσέντο χυδαιότητας από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, σε εκδήλωση του κόμματός του στο Ψυχικό, την Κυριακή, υπό το βλέμμα του Αντώνη Σαματά, «η κυβέρνηση του οποίου ήταν η καλύτερη που γνώρισε ο τόπος»...


Κι όμως: η εκδήλωση της ΝΔ στο Ψυχικό είχε ως τίτλο «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς», λίγες μόνο μέρες μετά την καταψήφιση της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου από την αξιωματικής αντιπολίτευση.

Σε αυτήν την εκδήλωση, μόνο για ατομικά δικαιώματα δεν ακούσαμε. Αντίθετα, αν αντέχετε να δείτε παρακάτω βίντεο, θα «πέσετε» πάνω σε όσα εμετικά κατά της Αριστεράς, με ύφος καφενείου, εκστομίζει ο Αδ. Γεωργιάδης επιχειρώντας να παρουσιάσει εαυτόν ως τον ιδεολογικό (ακροδεξιο πάντα) καθοδηγητή της γαλάζιας παράταξης (ως «προσωπική επιλογή» του «φιλελεύθερου» Κυριάκου Μητσοτάκη).

Δεν γίνεται  φυσικά να μη σχολιάσουμε ότι σε ένα ακόμα show, ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως είναι η κυβέρνηση Σαμαρά καλύτερη που γνώρισε ο τόπος στην Ιστορία του (η απαραίτηση κολακεία καθώς ο πρώην πρωθυπουργός ήταν στο ακροατήριο), ενώ μεταξύ άλλων ακούστηκαν: «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα στιγμιαίο λάθος», «Ναζισμός και κομμουνισμός έχουν πολλά κοινά σημεία», «η φιλελεύθερη παράταξη προέκυψε από τη Γαλλική Επανάσταση», «η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν πραξικόπημα και κανονική χούντα»,  «είναι αδόκιμο να λέμε τη Ν.Δ. Κεντροδεξιά. Είναι συγκυριακό που Δεξιά και Κέντρο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κόμμα», «δεν έκανε καλά η Ν.Δ. που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, έκανε άριστα», «βρισκόμαστε μπροστά σε μια χαλασμένη κοινωνία που δεν  θέλει να μεταρρυθμιστεί», «να μην προβεί η Ν.Δ. σε ιδεολογικές εκπτώσεις και παραχωρήσεις. Όχι κατευνασμός», και άλλα τέτοια...

Πολλά από όσα είπε εντάσσονται στη λογική του ακροδεξιάς κοπής ιστορικού αναθεωρητισμού που ο ίδιος αποθέωσε ως πολιτευτής του ακροδεξιού ΛΑ.Ο.Σ. σπαταλώντας ώρες τηλεοπτικού χρόνου για να μας πείσει ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Ή διαρρήγνυε τα ιμάτιά του για την «ανθηρή οικονομία της Χούντας», στα διαλείμματα μεταξύ των πωλήσεων βιβλίων του Πλεύρη.

Πρόκειται για τη μόνιμη «προσπάθεια» των εν Ελλάδι ακροδεξιών, με πρωτοστάτη τον Γεωργιάδη, να αμφισβητήσει την «ιδεολογική ηγεμονία» και τους «μύθους» της Αριστεράς.  Και πώς πρέπει να απαντήσει σε αυτήν την ηγεμονία η ΝΔ;  Όπως είπε ο εισηγητής ης εκδήλωσης, Σάκης Μουμτζής, «στην πολιτική δεν ισχύει το χριστιανικό να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο. Εδώ αν τρως μια μπάτσα θα ρίξεις τρεις, πρέπει να γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο Νεοδημοκράτη».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)