to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:34 | 22.01.2015

Πολιτική

Αντιπροσωπείες κομμάτων, συνδικάτων, οργανώσεων και κινημάτων από όλο τον κόσμο στην κεντρική ομιλία του Αλ.Τσίπρα στην Ομόνοια

Αντιπροσωπείες κομμάτων, οργανώσεων, κινημάτων και συνδικάτων από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην Αθήνα για την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σήμερα, αλλά και για συμμετοχή στις εκλογικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Κυριακή των εκλογών.


Αντιπροσωπείες κομμάτων, συνδικάτων, οργανώσεων και κινημάτων από όλο τον κόσμο στην κεντρική ομιλία του Αλ.Τσίπρα στην Ομόνοια

Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων στην Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με επικεφαλής τον Πρόεδρο Pierre Laurent και τις Αντιπροέδρους Maite Mola και Marisa Matias. Αντιπροσωπείες του Podemos με επικεφαλής τον Pablo Iglesias, της Ενωμένης Αριστεράς της Ισπανίας με επικεφαλής τον συντονιστή Cayo Lara και τον επικεφαλής τους στις εκλογές Alberto Garzon, των Πράσινων της Καταλονίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Joan Herrera, των Πράσινων της Γαλλίας με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τύπου Julien Bayou, του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος με επικεφαλής την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων Lydia Samarbakhsh, από το Κόμμα της Αριστεράς με επικεφαλής την Raquel Garrido.

Από τη Γαλλία θα βρίσκεται επίσης αντιπροσωπεία μελών του Σοσιαλιστικού Κόμματος με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Gerard Filoche.
Πολυπληθής αντιπροσωπεία έρχεται από την Ιταλία και ανάμεσά τους βρίσκονται οι Paolo Ferrero από τη Rifondazione Comunista, Nicki Vendola από τη SEL, Μassimo Torrelli από την Altra Europa con Tsipras, Luciana Castellina πρώην ευρωβουλευτίνα, Pascualina Napoletano, πρώην πρόεδρος των ευρωπαίων σοσιαλιστών και τον Maurizio Landini, γενικό γραμματέα του συνδικάτου FIOM.

Από τη Γερμανία ο συμπρόεδρος του Die Linke, Bernd Riexinger, από τη Σουηδία ο πρόεδρος της Σουηδικής Αριστεράς Jonas Sjosdet, από τη Φιλανδία ο πρόεδρος της Αριστερής Συμμαχίας Paavo Archinmaki.

Έρχονται επίσης αντιπροσωπείες βουλευτών και εκπρόσωποι οργανώσεων και κομμάτων από τη Δανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σκωτία όπως και από την Τουρκία με επικεφαλής τον συμπρόεδρο του ODP, Alper Tas.

Τέλος, βρίσκεται στην Αθήνα αντιπροσωπεία από την Αυστραλία και από τη Λατινική Αμερική. Εκτός από τους πρέσβεις πολλών χωρών που θα συμμετάσχουν στην ομιλία της Πέμπτης, έχουν έλθει αποστολές από τη Βραζιλία με επικεφαλής τον Jualiano Medeiros, υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του PSOL, από την Αργεντινή με επικεφαλής τον γερουσιαστή Juan Manuel Irrazabal και τον Alejandro Bodart, γενικό γραμματέα του MST.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)