to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:13 | 30.10.2019

Πολιτική

Π. Πολάκης: Χουντικής έμπνευσης η στάση της ΝΔ στην Προανακριτική (βίντεο)

«Την Πέμπτη θα είμαστε εκεί και ας τολμήσουν να φέρουν τη φρουρά για να μας βγάλει έξω», τόνισε κατηγορηματικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο πρώην αναπληρωτής Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μιλώντας την Τετάρτη 30/10 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν την Τρίτη στην Προανακριτική για τον Δημ. Παπαγγελόπουλο, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία και για το λόγο αυτό απείχε από τη ψηφοφορία μέσω της οποίας οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ ζήτησαν την εξαίρεση του ίδιου και του κ. Τζανακόπουλου.

Όπως είπε, η κίνηση αυτή είναι μια επίδειξη «πολιτικού τσαμπουκά» και ότι η απόφαση για την εξαίρεση τους είναι για να «κρύψουν τις πομπές τους». Ο κ. Πολάκης επέμεινε ότι από την πλευρά της ΝΔ γίνονται νομικοί ακροβατισμοί για την εξαίρεση τους κι ότι ποτέ τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχουν κληθεί ως μάρτυρες έτσι ώστε να υπάρχει ασυμβίβαστο με την παρουσία τους στην Προανακριτική.

Επέμεινε δε ότι όλο αυτό γίνεται για να κρύψουν τις «κλεψιές και τις βρωμιές» από την υπόθεση Novartis και δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο η πλειοψηφία να εξαιρεί μέλη της μειοψηφίας από Επιτροπή γιατί δεν τους αρέσουν.

Ο Π. Πολάκης αναφερόμενος στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η Προανακριτική θα είναι παρόντες κι ας «τολμήσουν να φέρουν τη φρουρά να μας απομακρύνει». Όπως είπε τότε θα «έχουμε γυρίσει σε εποχές χούντας». Τέλος ο κ. Πολάκης ολοκλήρωσε επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι κατήγορος κι όχι κατηγορούμενος στην υπόθεση Novartis.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)