to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:54 | 07.10.2019

Πολιτική

Γελοιότητα χωρίς τέλος: Προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες Παπαδημητρίου περί «χασισοκαπνού»

Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης της ΝΔ


Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα», τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτοντας ότι, όπως πληροφορήθηκαν, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Όπως σχολιάζουν σκωπτικά οι ίδιες πηγές, στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια.

Πράγματι, η Πταισματοδίκης Αθηνών, σε μία πρωτοφανής γελοιότητας ενέργεια, κάλεσε τον τότε φρούραρχο του Μεγάρου Μαξίμου, επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, να καταθέσει σχετικά με την «καταγγελία» του σημερινού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο, αναφερόμενος στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση της με τους δημοσιογράφους, πως «υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)