to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Υπουργός μηδενικής σοβαρότητας

Η μισή Ελλάδα έχει καεί με 2 μποφόρ κι ο Χρυσοχοΐδης διαφημίζει τη λεβεντιά του και δεν φείδεται καλών λόγων για τον εαυτό του.


O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο επικεφαλής του κρατικού μηχανισμού που έχει ως αποστολή την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Οφείλει λοιπόν να έχει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό του, να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και βεβαίως να παρέχει την ενημέρωση που δικαιούται η κοινή γνώμη. Και κυρίως οφείλει να είναι σοβαρός.

Όταν δεν είναι, δημιουργείται εύλογα στους πολίτες η ανησυχία για το τι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τις τύχες της χώρας.

Ο Χρυσοχοΐδης βγήκε την προπερασμένη Δευτέρα, με δύο φωτιές εκτός ελέγχου, να μας ενημερώσει για το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας του κρατικού μηχανισμού.  Έκτοτε δεν εμφανίστηκε πουθενά, την ώρα μάλιστα που πολίτες από τη βόρεια Αττική, την Εύβοια, τη Μάνη, την Ηλεία και την Αρκαδία ούρλιαζαν ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις ήταν ανεπαρκείς.

Εμφανίστηκε ξανά χθές για να ενημερώσει ότι έσβηνε φωτιές με τη μάνικα στην Αρχαία Ολυμπία, έτρεχε πάνω - κάτω στην Πάρνηθα και συντόνιζε την Πυροσβεστική. «Και πυροσβέστης, και επιτελικός» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, αξιώνοντας να του πούμε και μπράβο.

Τόσο σοβαρός.

Η μισή Ελλάδα έχει καεί με 2 μποφόρ κι αυτός διαφημίζει τη λεβεντιά του και δεν φείδεται καλών λόγων για τον εαυτό του. Και περιμένουμε από αυτούς τους τύπους να εξετάσουν σοβαρά τι δεν πήγε καλά, να εντοπίσουν αδυναμίες στον κρατικό μηχανισμό και να κάνουν βελτιώσεις. Αυτοί μόνο να παρασημοφορούν τον εαυτό τους είναι ικανοί.  Όταν δεν κρύβονται.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)