to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:54 | 24.02.2020

Πολιτική

Υπουργό με οκτώ δημοσιογράφους "καρφώνει" ο Βηματοδότης

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ (!) δημοσιογράφους έχει προσλάβει στο γραφείο του υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Βηματοδότης" της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής»


Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ (!) δημοσιογράφους έχει προσλάβει στο γραφείο του υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Βηματοδότης" της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής (24/2). Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η πλειάδα του δημοσιογραφικού επιτελείου που εργάζεται για τον συγκεκριμένο υπουργό έχει σκοπό την προετοιμασία του για εκλογική κάθοδο.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως "[...] ένας από τους φερέλπιδες υπουργούς έχει προσλάβει οκτώ δημοσιογράφους προκειμένου να προετοιμάσουν την κάθοδό του στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν". Προσθέτει, δε, ότι υπάρχουν κι άλλοι υπουργοί που ακολουθούν παρόμοια πρακτική: "Με βεβαιώνουν δε ότι δεν είναι ο μόνος που ενεργεί με τον ίδιο τρόπο". Και συνεχίζει: "Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς εισήλθαν υποτίθεται στην πολιτική προκειμένου να βοηθήσουν στην ανόρθωση της χώρας και να ενισχύσουν το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και έφθασαν επτά μήνες από τον διορισμό τους να εξαντλούνται σε προσλήψεις δημοσιογράφων για να εξασφαλίσουν την επαγγελματική τους ανέλιξη στο πεδίο της πολιτικής. Κρίμα…".

Ο συντάκτης της στήλης επικρίνει τη συγκεκριμένη... εμμονή στην επικοινωνία και όχι στην ουσία των υπουργών της ΝΔ, σημειώνοντας: "Γιατί καλές οι στρατιές δημοσιογράφων και επικοινωνιολόγων, αλλά αν δεν υπάρχει πραγματικό αντικείμενο προβολής προκοπή δεν γίνεται".

tags: undefined

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)