to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:33 | 04.03.2019

πηγή: stonisi.gr

Κοινωνία

Υπότροπος: Πυροβόλησε ξανά κατά μεταναστών ο 56χρονος κτηνοτρόφος

Συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο κτηνοτρόφος που είχε πυροβολήσει και πέρυσι και πρόκειται να δικασθεί σε λίγες μέρες!


Συνελήφθη ξανά, λίγες μέρες πριν δικασθεί για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (η δίκη έχει προσδιορισθεί για τις 12 Μαρτίου) ο 56χρονος κτηνοτρόφος από τη Μόρια που πέρυσι το Φεβρουάριο αρχικά επιτέθηκε με ξύλο και στη συνέχεια πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, προκειμένου να φύγουν από την ιδιοκτησία του κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, αιτούντες άσυλο. Τότε είχε υποστηρίξει ότι αποπειράθηκαν να του κλέψουν ζώα.

Αυτή τη φορά, η ιστορία επαναλήφθηκε μόνο που οι δυο Αφγανοί που κατηγορούνται για απόπειρα ζωοκλοπής καταγγέλλουν ότι ο κτηνοτρόφος δεν πυροβόλησε στον αέρα αλλά εναντίον τους. Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα ο 56χρονος να κατηγορηθεί ξανά και αυτή τη στιγμή (4 το απόγευμα) να απολογείται στον Εισαγγελέα για την βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας καθώς και της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού.

Όλα ξεκίνησαν χθες Κυριακή το απόγευμα όταν αλβανικής καταγωγής εργαζόμενος σε κτήμα κοντά στη Μόρια τηλεφώνησε στο «100» καταγγέλλοντας ότι δυο αλλοδαποί από τον καταυλισμό της Μόρια βρισκόταν μέσα στο κτήμα. Στο κτήμα όμως έσπευσε και ο ιδιοκτήτης του 56χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος όπως υποστηρίζει πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα. Οι δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν καταγγέλλουν ότι ο 56χρονος δεν πυροβόλησαν στον αέρα αλλά εναντίον τους

Ας σημειωθεί σχετικά με το περσινό γεγονός ότι η Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως βρέθηκαν στην κατοχή του 55χρονου καθώς και στο αυτοκίνητο του και κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι, 156 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων, 10 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και δυο αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα.

Να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλουν οι κτηνοτρόφοι που δραστηριοποιούνται γύρω από τον καταυλισμό στη Μόρια δεν είναι η πρώτη φορά που η απόπειρα ζωοκλοπών ή οι τελεσθείσες ζωοκλοπές αποτελούν την αφορμή για σοβαρούς καυγάδες. Μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι, ένας 78χρονος καταδικασμένος στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη για το φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε, συνελήφθη κατηγορούμενος γιατί με το κυνηγετικό του όπλο πυροβόλησε σε βάρος 16χρονου Σύριου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)