to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:12 | 06.10.2021

Πολιτική

Υπόθεση Μπογδάνου: Στην επίσημη γραμμή ΝΔ για «λάθος χωροχρόνο» ο Κ. Κυρανάκης

Aπό εκεί που ζητούσε εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για τη διαγραφή του συναδέλφου του, τώρα ο Κώστας Κυρανάκης τα γυρνάει στην επίσημη γραμμή της ΝΔ που δεν καταδικάζει τις δηλώσεις Μπογδάνου αλλά τον ψέγει επειδή έγιναν σε λάθος χωροχρόνο και αλλάζουν την ατζέντα - Το αποκαλύπτουν δυο άτυπες ενημερώσεις του Μαξίμου προς τους δημοσιογράφους και ενημερωτικό σημείωμα που στάλθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ.


Όχι, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δεν διαφωνεί με τις απόψεις του  Κωνσταντίνου Μπογδάνου και φαίνεται ότι δεν διαφωνεί ούτε η Νέα Δημοκρατία.

Κι αυτό γιατί ο βουλευτής της ΝΔ, που το βράδυ της Τρίτης εξέφρασε ερωτήματα για τη διαγραφή Μπογδάνου και ζήτησε εξηγήσεις, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης με άλλο αφήγημα αυτή τη φορά στην επίσημη γραμμή του κόμματος.

 
Το αφήγημα, όπως ο ίδιος ο Κυρανάκης αποκάλυψε, διατυπώθηκε μέσα από δυο άτυπες ενημερώσεις του Μαξίμου προς τους δημοσιογράφους και ενημερωτικό σημείωμα που στάλθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε όλους του βουλευτές της ΝΔ.

Ένα αφήγημα που  πλέον αρχίζει να ξεδιπλώνεται από αρκετούς υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ στα τηλεοπτικά παράθυρα. Και αυτό είναι πως οι δηλώσεις Μπογδάνου άλλαξαν την ατζέντα της κυβέρνησης που έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο OPEN, αποκάλυψε ότι δια των σημειωμάτων από το κόμμα πήρε τις εξηγήσεις που ζήτησε για τη διαγραφή Μπογδάνου και  υποστήριξε ότι «σε αυτό τον χωροχρόνο ήταν λάθος οι δηλώσεις» προσθέτοντας ότι «δεν έχει σημασία ποια είναι η άποψή σου αλλά πότε τη λες»:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)