to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:50 | 27.03.2023

Κοινωνία

Υπόθεση «Κολωνού» στο Ηράκλειο με θύμα 13χρονο αγόρι

Ενας 66χρονος μουσικός συνελήφθη και κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι ενώ το εξώθησε στην εκπόρνευση από άτομα που ο ίδιος έβρισκε ως πελάτες στο διαδίκτυο, επί 3 χρόνια


Στην σύλληψη 66χρονου που κατηγορείται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και εκπόρνευση ανηλίκου μέσω της εφαρμογής Instagram, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας, η Ασφάλεια Ηρακλείου. Ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου έβρισκε πελάτες.

Ο ίδιος φέρεται να είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, ο άνδρας, μουσικός στο επάγγελμα προσέγγισε αγόρι στην περιοχή όπου διέμενε και με το πρόσχημα ότι ήταν φίλος με τους γονείς του, κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Στη συνέχεια ωστόσο, προχώρησε σταδιακά σε ασελγείς πράξεις και έπειτα στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του παιδιού, από το 2020, όταν το παιδί ήταν μόλις 13 ετών. Στην συνέχεια και για τα επόμενα τρία χρόνια, με διαρκείς απειλές σε βάρος του μικρού αλλά και τις οικογένειάς του, το εξώθησε στην εκπόρνευση από άτομα που ο ίδιος «αλίευε» στο διαδίκτυο .

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ο άνδρας είχε δημιουργήσει «προφίλ» στην εφαρμογή Instagram, όπου ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες του μικρού για να εκπορνεύει το ανήλικο παιδί.  Σε τουλάχιστον τρείς περιπτώσεις υπήρξαν «πελάτες» από τους οποίους ο ένας ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ εξετάζονται ακόμη δύο ψεύτικα «προφίλ» διαπιστωμένων «πελατών», αλλά και επιπλέον 29 ψεύτικα προφίλ ανθρώπων που έχουν κάνει χρήση της εφαρμογής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)