to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:04 | 23.10.2019

Πολιτική

Yποχρεώθηκαν σε συγνώμη Μπακογιάννη και Μπογδάνος για τη στοχοποίηση της Μαρίας Ανδρεαδάκη - Βλαζάκη

Η τέως γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη ζήτησε να ανακαλέσουν δημόσια και να ζητήσουν συγγνώμη η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τους ισχυρισμούς τους ότι κάλεσε η ίδια την ΕΛΑΣ να κάνει έλεγχο στους κινηματογράφους το Σαββατοκύριακο - Όπισθεν ολοταχώς από τα δύο στελέχη της ΝΔ


Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνστναντίνος Μπογδάνος, τόσο με δηλώσεις του σε τηλεοπτικά δίκτυα όσο και με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα έσπευσαν να κατηγορήσουν την τέως γραμματέα του υπ. Πολιτισμού ότι εκείνη ήταν που κάλεσε τις δυνάμεις της τάξης να επέμβουν για τους ανήλικους που έβλεπαν το «Τζόκερ» σε σινεμά της Αθήνας.

Την γκάφα τους - που αποσκοπούσε στο να αποσείσουν τις ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση για την άστοχη ενέργεια - αναγκάστηκαν να επανορθώσουν δημόσια μετά τη ρητή και κατηγορηματική διάψευση των λεγομένων τους από τη Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη. Και κάπως έτσι ανακάλυψαν ότι ε, τελικά δεν το έψαξαν και πολύ το ζήτημα και έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης:

Ολόκληρη η δήλωση της Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του .

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως,

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου.

Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Τέλος, δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση.

Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη»

Οι συγνώμες Μπακογιάννη και Μπογδάνου

Ο γνωστός πλέον Κωνσταντίνος Μπογδάνος - που αγόρευε στα τηλεοπτικά πάνελ αναμειγνύοντας την «Ελένη» του '85, τα «παιδιά της ΔΙΑΣ που τρώνε σφαίρες», τις «ΣΥΡΙΖαίες του υπ. Πολιτισμού που έκαναν την καταγγελία» κ.λπ. κ.λπ.:

...τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για τη γκάφα του σχετικά με τη στοχοποίηση της Μ. Βλαζάκη, προσθέτοντας βέβαίως και μερικές αμπελοφιλοσοφικές γαρνιτούρες:

Από κοντά και η Ντόρα Μπακογιάννη, που τουλάχιστον αποφεύγει τις μεγαλοστομίες:

Παρόλα αυτά, «κολλημένα» με τα fake news παρουσιάζονται και σήμερα ορισμένα στελέχη της ΝΔ, με προεξέχουσα παρουσία αυτή της Άννας Καραμανλή στο κανάλι OPEN, όπου φάνηκε να πιάστηκε τουλάχιστον αδιάβαστη για την εξέλιξη του περιστατικού.

tags: τζόκερ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)