to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:28 | 04.06.2019

Πολιτική

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ανακριβές το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»

Ανακριβές το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος - Δεν υπήρξε συμμετοχή της υπουργού στην ένταση μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» της Άρτας


Όπως επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «τo δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είναι ανακριβές. Υπήρξε πράγματι ένταση μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού "Δημοτική Αναγέννηση" της Άρτας, χωρίς όμως τη συμμετοχή σε αυτή της υπουργού ή άλλων πολιτικών προσώπων».

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν ψευδώς ότι «μαλλιά-κουβάρια έγιναν την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με την Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια, την υποψήφια δήμαρχο που στήριξε το κυβερνών κόμμα, να επιτίθεται εναντίον της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη»

Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενταγμένο στην "παραπολιτική" των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών...

«Το εκλογικό αποτέλεσμα, και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, αποτελεί για εμάς μια ουσιαστική αυτοδιοικητική νίκη. Εκεί ακριβώς στοχεύει όλη αυτή η επίθεση, που με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αρθρώνεται εναντίον όλων μας», σημειώνει από την πλευρά της η επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Η απλή, λοιπόν, αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν εκφράστηκε καμιά κριτική, ούτε δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Υπουργού κας Γεροβασίλη, η οποία μαζί με τον βουλευτή κο Τσίρκα, στάθηκαν δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο, χωρίς την παρουσία εκλεγμένων πολιτικών προσώπων, με μια υποψήφια σύμβουλο, συχνό αποτέλεσμα αυτοδιοικητικής διαδικασίας. Όσο, λοιπόν, και η παραπληροφόρηση να προσπαθεί, δεν θα μπορέσει να σβήσει το εξαιρετικό και αισιόδοξο κλίμα, που επικράτησε όλο το βράδυ των εκλογών, και που με σαφήνεια καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση με εικόνα από το τοπικό κανάλι και από άλλα μέσα τοπικής επικοινωνίας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)