to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:33 | 19.11.2016

Κοινωνία

Ξυλοκοπήθηκε ο χρυσαυγίτης Γερμενής στο Μαρούσι

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα το μεσημέρι του Σαββάτου σε καφετέρια στο Μαρούσι. Το συμβάν επιβεβαίωσε ο ίδιος ο χρυσαυγίτης βουλευτής αποδίδοντας την ευθύνη σε... «παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ». Μια προσαγωγή 21χρονου για την επίθεση.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο @makiSinodinos το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στο Μαρούσι και την επίθεση έκαναν περίπου 30 άτομα που τον χτύπησαν τον Γερμενή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Λίγο πριν τις 5 η Χρυσή Αυγή δημοσιοποίησε βίντεο με τον βουλευτή της να κάνει λόγο για «επίθεση 30 παρακρατικών του ΣΥΡΙΖΑ» (!) εναντίον του, την οποία «απέκρουσε».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μεταφέρθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, μετά από επίθεση που δέχτηκε μετά το μεσημέρι στο Μαρούσι.

Ο Γ. Γερμενής καθόταν σε καφετέρια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, μαζί με έναν αστυνομικό, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία υπηρετεί στη φρουρά άλλου βουλευτή του κόμματος και την σύζυγο του τελευταίου, όταν τους επιτέθηκε ομάδα περίπου 30 ατόμων.

Ο βουλευτής δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό, ενώ έριξαν στο πρόσωπο και σπρέι πιπεριού.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο,όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει.

Μετά από αναζητήσεις προσήχθη ένας νεαρός 21 ετών, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια.

Καταδικάζει η ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία πιστή στις αρχές και τις αξίες της καταδικάζει την επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στο Μαρούσι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)